alikrall Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 130 3 Ekim 2020 #1 İlk defa mavi ekran aldım ne yaptıysam açılmadı. Şimde sıfırlıyorum %82, mavi ekran düzelir mi?
Oinsan Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 294 Çözümler 3 3 Ekim 2020 #2 Sıfırlamadan önce bize sorsaydın. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 3 Ekim 2020 #3 Donanımsalsa hayır. Yazılımsalsa belki. Format atsan daha hızlı ve temiz olurdu. Artı 0 Eksi
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #4 Keşke sıfırlamadan önce mavi ekran kodunu ve minidump dosyalarını atsaydınız. Artı 0 Eksi
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Ekim 2020 #5 Kaynağını bilmeden yorum yapamayız. Eğer yazılımsal sorun ise belki ama donanımsal ise hayır. Artı 0 Eksi
KS KS alikrall Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 130 3 Ekim 2020 #6 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Donanımsalsa hayır. Yazılımsalsa belki. Format atsan daha hızlı ve temiz olurdu. Genişletmek için tıkla... Donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Şu anda Windows yükleniyor %23. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Donanımsalsa hayır. Yazılımsalsa belki. Format atsan daha hızlı ve temiz olurdu. Genişletmek için tıkla... Donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Şu anda Windows yükleniyor %23.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 3 Ekim 2020 #7 Keşke sıfırlamasaydınız, minidump dosyaları silindi hep. Sıfırlamadan önce bizimle minidump dosyalarını paylaşsaydınız sorunu çözerdik. Artı 0 Eksi
Keşke sıfırlamasaydınız, minidump dosyaları silindi hep. Sıfırlamadan önce bizimle minidump dosyalarını paylaşsaydınız sorunu çözerdik.
KS KS alikrall Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 130 3 Ekim 2020 #8 Kemânkeş- dedi: Keşke sıfırlamasaydınız, minidump dosyaları silindi hep. Sıfırlamadan önce bizimle minidump dosyalarını paylaşsaydınız sorunu çözerdik. Genişletmek için tıkla... Hocam derslerim vardı ondan sorun bittide şimdede driver kuran iyi sıkıntı çıkarmayacak program lazım. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Keşke sıfırlamasaydınız, minidump dosyaları silindi hep. Sıfırlamadan önce bizimle minidump dosyalarını paylaşsaydınız sorunu çözerdik. Genişletmek için tıkla... Hocam derslerim vardı ondan sorun bittide şimdede driver kuran iyi sıkıntı çıkarmayacak program lazım.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 3 Ekim 2020 #9 Otomatik sürücü kuran programları kullanmayın. Artı 0 Eksi
KS KS alikrall Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 130 3 Ekim 2020 #10 Kemânkeş- dedi: Otomatik sürücü kuran programları kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Nasıl yapacağımı madde madde yazarsanız çok mutlu olurmum. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Otomatik sürücü kuran programları kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Nasıl yapacağımı madde madde yazarsanız çok mutlu olurmum.