alikrall Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 130 3 Ekim 2020 #1 İlk defa mavi ekran aldım ne yaptıysam açılmadı. Şimde sıfırlıyorum %82, mavi ekran düzelir mi?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 3 Ekim 2020 #11 alikrall dedi: Tamamdır hocam. Nasıl yapacağımı madde madde yazarsanız çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Parçaları üreten markaların sitelerine girip bileşenlere göre sürücüleri indirin. Zaten çok basit. Artı 0 Eksi
alikrall dedi: Tamamdır hocam. Nasıl yapacağımı madde madde yazarsanız çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Parçaları üreten markaların sitelerine girip bileşenlere göre sürücüleri indirin. Zaten çok basit.
KS KS alikrall Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 130 3 Ekim 2020 #12 Kemânkeş- dedi: Parçaları üreten markaların sitelerine girip bileşenlere göre sürücüleri indirin. Zaten çok basit. Genişletmek için tıkla... Ama ben Win 10 kullaniom ama site Win 7'ye kadar desteklio. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Parçaları üreten markaların sitelerine girip bileşenlere göre sürücüleri indirin. Zaten çok basit. Genişletmek için tıkla... Ama ben Win 10 kullaniom ama site Win 7'ye kadar desteklio.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #13 alikrall dedi: Ama ben Win 10 kullaniom ama site Win 7'ye kadar destekliyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Ben de Vista için olan sürücüyü 8.1 için kurdum, sorunsuz çalıştı. Artı 0 Eksi
alikrall dedi: Ama ben Win 10 kullaniom ama site Win 7'ye kadar destekliyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Ben de Vista için olan sürücüyü 8.1 için kurdum, sorunsuz çalıştı.
KS KS alikrall Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 130 23 Mart 2022 #14 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Sorun olmaz. Ben de Vista için olan sürücüyü 8.1 için kurdum, sorunsuz çalıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam sattım PC'yi. Artı 0 Eksi
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Sorun olmaz. Ben de Vista için olan sürücüyü 8.1 için kurdum, sorunsuz çalıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam sattım PC'yi.