Sıfırlamadan Windows 10'dan Windows 7 veya 8.1'e geçmek

Merhaba atkadaşlar sistemim düşük olduğu için widows 10 sistemimi yoruyor. O yüzden Windows 7 ya da 8.1'e düşmek istiyorum USB ya da CD ya da DVD yok onlar olmadan dönebilir miyim?

Bu yöntem biraz sağlıklı değil o yüzden olmaz dedim. İso dosyası oldukları için bir programlar açması lazım ya da Winrar ile klasöre çıkarması.

Bu yöntem biraz sağlıklı değil o yüzden olmaz dedim. İso dosyası oldukları için bir programlar açması lazım ya da Winrar ile klasöre çıkarması.
Ben kendim Windows 8.1 kullanıyorum üstüne tıklayarak direk açılıyor. Ayrıca kendim yapmış bir insan olarak sağlık tarafında bir sorun göremedim.

Önceden Windows 8'den Windows 10'a yükseltme yaptıysanız, Windows 8'e formatsız geri dönebilirsiniz. Bunu yapmak için Ayarlar/Güncelleştirme ve Güvenlik/Kurtarma bölümünü açınız. Açılan ekrandan bir önceki Windows sürümüne geri dönebilirsiniz. Eğer yükseltme yapmadan Windows 10 kurduysanız (yani format atarak yaptıysanız) bir önceki Windows sürümüne geri dönemezsiniz. Format atmanız gerekir. Dosyalarınızı her ihtimale karşı yedeklemeyi unutmayın!

Sistemine SSD ile doping yapabilirsin benim herkese tasiyem bu yönde iki işletim sistemininde deteği sona erdi. Benin P6100 işlemcili laptopumbile SSD sayesinde Windows 10'u gayet iyi çalıştırıyor.
Windows 8.1 kesilmedi hocam. Ayrıca SSD tek yönetem değil. Arkadaşım da 5200 RPM HDD var 5 saniyeye açılıyor. Burda RAM önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…