Merhaba atkadaşlar sistemim düşük olduğu için widows 10 sistemimi yoruyor. O yüzden Windows 7 ya da 8.1'e düşmek istiyorum USB ya da CD ya da DVD yok onlar olmadan dönebilir miyim?
Bu yöntem biraz sağlıklı değil o yüzden olmaz dedim. İso dosyası oldukları için bir programlar açması lazım ya da Winrar ile klasöre çıkarması.Burdan Windows 8.1 isosunu indirin onu açın içinde setub olacak ona tıklayın gerisini siz halledersiniz kolay.![]()
Ben kendim Windows 8.1 kullanıyorum üstüne tıklayarak direk açılıyor. Ayrıca kendim yapmış bir insan olarak sağlık tarafında bir sorun göremedim.Bu yöntem biraz sağlıklı değil o yüzden olmaz dedim. İso dosyası oldukları için bir programlar açması lazım ya da Winrar ile klasöre çıkarması.
Windows 8.1'in daha sona ermedi desteği.Sistemine SSD ile doping yapabilirsin benim herkese tasiyem bu yönde iki işletim sistemininde desteği sona erdi. Benin P6100 işlemcili laptopum bile SSD sayesinde Windows 10'u gayet iyi çalıştırıyor.
Windows 8.1 kesilmedi hocam. Ayrıca SSD tek yönetem değil. Arkadaşım da 5200 RPM HDD var 5 saniyeye açılıyor. Burda RAM önemli.Sistemine SSD ile doping yapabilirsin benim herkese tasiyem bu yönde iki işletim sistemininde deteği sona erdi. Benin P6100 işlemcili laptopumbile SSD sayesinde Windows 10'u gayet iyi çalıştırıyor.
Windows 8.1 kesilmedi hocam. Ayrıca SSD tek yönetem değil. Arkadaşım da 5200 RPM HDD var 5 saniyeye açılıyor. Burada RAM önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.