Sıfırlanan HP laptoptan veriler nasıl kurtarılır?

sedakdgn

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımdan iCloud hesabıma giriş yaptım bilgisayardaki videoları telefonuma atmak istiyordum fakat bilgisayardaki bütün dosyalarım sıfırlandı. Bilgisayarın markası HP Pavilion Intel Core i5. bilgisayardan pek anlamıyorum içinde önemli dosyalarım vardı ne yapmam gerekiyor?

Kanka bazı Excel Word falan kurtarırsın programlarla ama video veya fotoğraf bilemiyorum çok denedim başaramadım. En kötü veri kurtarma merkezine götürürsün bir bakarlar ama iyi para çıkarabilirler.

Hard disk mi vardı SSD mi?

Bilgisayarımdan iCloud hesabıma giriş yaptım bilgisayardaki videoları telefonuma atmak istiyordum fakat bilgisayardaki bütün dosyalarım sıfırlandı. Bilgisayarın markası HP Pavilion Intel Core i5. bilgisayardan pek anlamıyorum içinde önemli dosyalarım vardı ne yapmam gerekiyor?

Hard disk var ise bir ihtimal.

Kanka bazı Excel Word falan kurtarırsın programlarla ama video veya fotoğraf bilemiyorum çok denedim başaramadım. En kötü veri kurtarma merkezine götürürsün bir bakarlar ama iyi para çıkarabilirler.

AUTOCAD dosyalarım ve excel dosyaları benim için daha önemli hepsi sıfırlanmış şekilde programlar duruyor ama verilerin hepsi silindi. yapabileceğim bir şey var mı peki?

Hard disk mi vardı SSD mi?

SSD var hard disk yok maalesef. Kullanılan alan 106 GB sadece. Birkaç uygulama var ama hepsi sıfırlanmış. ICloud'a girmek için Onedrive'den çıkmış olabilir. PC kullanıcısında mail adresi değişikliği oldu tek mantıklı gelen şey bu. Kullanıcı değişikliği vs olmuş olabilir mi, dosyalarım diğer kullanıcı da kalmış olabilir mi? Hiç böyle bir şey başıma gelmedi, bilginiz var mı acaba?

Ekran Görüntüsü (23).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerel hesapla Windows kurulumu yaptıysanız ve OneDrive yedeklemesi aktifse çıkış yaptığınızda gitmiş büyük ihtimal. Maalesef Windows masaüstünü OneDrive üstüne kuruyor. Hesabı geri girdiğinizde bir gelişme oldu mu?

Sıfırlama esnasında kapatsaydınız laptopu belki verilerin bazılarının kurtarılabilme ihtimali vardı en azından. Buluta yuklenmediyse geri getirilemez gibi gözüküyor.

SSD var hard disk yok maalesef. Kullanılan alan 106 GB sadece. Birkaç uygulama var ama hepsi sıfırlanmış. ICloud'a girmek için Onedrive'den çıkmış olabilir. PC kullanıcısında mail adresi değişikliği oldu tek mantıklı gelen şey bu. Kullanıcı değişikliği vs olmuş olabilir mi, dosyalarım diğer kullanıcı da kalmış olabilir mi? Hiç böyle bir şey başıma gelmedi, bilginiz var mı acaba?

Eki Görüntüle 1881073
OneDrive yedeklemeniz vs. yok mu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı