Çözüldü Şifre kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nonexistent

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Netplwiz ile denediğimde olmuyor yerel hesaba geçmeden pin ve Microsoft hesabıyla oturum açmayı kapatacağım. Kardeşimde aynı laptop 1.5 2 sn anakart ekranı gösterip açılırken benimki 15 saniyede şifre ekranına gelip açılıyor. Servise gönderdiklerinde kaldırılıyor. Acaba gidip istesem kaldırırlar mı?

Çözüm
Arkadaşlar selam. Netplwiz ile denediğimde olmuyor yerel hesaba geçmeden pin ve Microsoft hesabıyla oturum açmayı kapatacağım. Kardeşimde aynı laptop 1.5 2 sn anakart ekranı gösterip açılırken benimki 15 saniyede şifre ekranına gelip açılıyor. Servise gönderdiklerinde kaldırılıyor. Acaba gidip istesem kaldırırlar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu size faydalı olur mu?
Kapatayım mı yani? Şu an açık.
Yavaşlamasının nedeni bu. Fast startup açıkken Linux kurup onu başlatınca hiberfile dosyası kafayı sıyırdı. :)
Dualboot yapacaksanız ya fast startupı kapatmanız lazım ya da her Linux'e geçeceğiniz zaman "Bilgisayarı kapat" yerine "Yeniden başlat" seçeneğini kullanacaksınız.
Lenovo'nun kendi kurtarma imajını yazdırdım. Kendi kendine diski tamamen silip kurdu diye hatırlıyorum.
Orijinal Windows ISO'su ile kendiniz temiz kurulum yapın. Tüm diski tamamen sıfırlayıp partitionları yeniden oluşturun. Daha sağlıklı olur.

Orijinal Windows ISO'su ile kendiniz temiz kurulum yapın. Tüm diski tamamen sıfırlayıp Partition'ları yeniden oluşturun. Daha sağlıklı olur.

Diski kurulum yapmadan nasıl sıfırlayacağım? Kurulum esnasında mı demek istediniz?

Yavaşlamasının nedeni bu. Fast startup açıkken Linux kurup onu başlatınca hiberfile dosyası kafayı sıyırdı. :)

Windows silinmişti ama alakası olduğunu söylüyorsanız doğrudur. Nasıl düzeltebilirim?

Evet.

Windows silinmiş olabilir ancak boot dosyaları Windows'un kurulu olduğu Partition'dan farklı bir Partition'da saklanıyor. Hiçbir kalıntı kalmaması için önerdim.

Anladım. O halde tamamen sıfırdan diski silip yeniden mi kurdurayım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı