Bu tarz yöntemler hiçbir zaman rahat hissettirmedi beni. En garantisi üstteki arkadaşın da dediği gibi, bir kâğıda düzgünce not almak. Güvenli biryerde tutarsın, senin için iyi olur. Bu tarz dijital işlemlere güvenmeni de tavsiye etmem.
Bu tarz yöntemler hiçbir zaman rahat hissettirmedi beni. En garantisi üstteki arkadaşın da dediği gibi, bir kâğıda düzgünce not almak. Güvenli biryerde tutarsın, senin için iyi olur. Bu tarz dijital işlemlere güvenmeni de tavsiye etmem.
Yaklaşık 700 tane sitede kayıtlı şifrem var. Yüzlerce şifresi olan biri şifreleri not defterine nasıl kaydedip içinden arasın?
Ben Google Şifre Yöneticisi'ni kullanıyorum. Cihaz içi şifreleme seçeneği mevcut. Bu sayede fiziksel olarak çalınmaları mümkün değil. Ayrıca hem telefonda hem de bilgisayarlarda sistem düzeyinde Geçiş Anahtarı özelliği var. Şifre girmeden websitelere giriş yapma imkanı sağlıyor. Tabii Geçiş Anahtarı özelliğini kullanan site sayısı çok az. Zamanla artacaktır. En son WhatsApp bu özelliğe destek sundu.
GeçiÅ anahtarı, Åifre yerine kullanabileceÄiniz basit ve güvenli bir alternatiftir. GeçiÅ anahtarı sayesinde parmak izinizi, yüz taramanızı veya cihazınızın ekran kilidini (ör. PIN) kullanarak Google