Elimde şifrelenmiş bir Client var. Dosya şifrelenmiş. Virüs programları dosyayı Trojan olarak algılıyor. Şifrelenmiş dosyalar virüs olarak mı görünüyor?
Hani bir iki tane tespit olsa neyse de maşallah her yer kıpkırmızı. Ayrıca 35 idi sanırım, 39 tespit olmuş. Düşmek bir yana sayısı artmış büyük ihtimalle VT politikası nedeniyle.
Kullanmayın. İşlemleri de çok sağlıklı gözükmüyor. 39 tespit yapılan bir dosyayı kullan diyemeyiz zaten.
Yazılımcının kendisi gerçekten yazılımın temiz olduğuna inanıyorsa, iddia ediyorsa veya temiz diyorsa antivirüs firmalarının kendisine inceleme için göndersin. Temizse yakın bir zaman içerisinde geri düzeltilir sonuçlar.
Herkese teşekkürler. Eski bilgisayarımda uzun bir süre kullandım. Bir sorun yaşamamıştım. Ancak dosyalarımıza erişebildiğini biliyorum. Çoğunlukla hile sebebiyle banlanıyordum ve şu şu şu hile dosyası var diye söyleyebiliyordu. Client açık olduğu zaman ekran kartında herhangi bir artış olmuyor. Mining yapılmadığı sürece benlik bir sorun olmuyor.