Şifrelenmiş .exe dosyaları virüs olarak görünüyor

Hani bir iki tane tespit olsa neyse de maşallah her yer kıpkırmızı. Ayrıca 35 idi sanırım, 39 tespit olmuş. Düşmek bir yana sayısı artmış büyük ihtimalle VT politikası nedeniyle.

Kullanmayın. İşlemleri de çok sağlıklı gözükmüyor. 39 tespit yapılan bir dosyayı kullan diyemeyiz zaten.

Yazılımcının kendisi gerçekten yazılımın temiz olduğuna inanıyorsa, iddia ediyorsa veya temiz diyorsa antivirüs firmalarının kendisine inceleme için göndersin. Temizse yakın bir zaman içerisinde geri düzeltilir sonuçlar.

Bunu yapmıyorsa programı kullanmayın.

Son düzenleme:
Rina Client hakkında daha önce bir konu açılmıştı.

Çok teşekkürler hocam :) Bunu da eklemeye çalışıyordum şimdi mesaja tam da denk geldi, gerek kalmadı eklememe.

Herkese teşekkürler. Eski bilgisayarımda uzun bir süre kullandım. Bir sorun yaşamamıştım. Ancak dosyalarımıza erişebildiğini biliyorum. Çoğunlukla hile sebebiyle banlanıyordum ve şu şu şu hile dosyası var diye söyleyebiliyordu. Client açık olduğu zaman ekran kartında herhangi bir artış olmuyor. Mining yapılmadığı sürece benlik bir sorun olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı