Ooo hacker geldi.Sadece 7 satır kod ile not defteri içerisinde ne kadar şifre varsa hepsini alabilirim
Bu yüzden.
Şifreler çift yönlü şifreleme kullanan programlar üzerinde tutulması lazım. Kaspersky Password Manager gibi.
Ben de not defterinde tutuyorum ama şifrenin tamamını yazmıyorum bir kısmı sürekli aynı ve aklımda. Ayrıca şifrenin neye ait olduğunu da kendi anlayacağım şekilde kodluyorum. Hatırlatma olarak faydalı olabilir ama tamamen açık şekilde kayıt riskli geliyor.Arkadaşlar merhaba birkaç yazı gördüm de şifreleri telefonun not uygulamasında saklamak neden iyi değil merak ettim.
Tavsiye edilen eli yüzü düzgün bir şifre yöneticisi ile salt kullanmak.
Hocam hacker dediniz o soruyu soralım mı ? İnstegram için.Ooo hacker geldi.
Ben de not defterinde tutuyorum ama şifrenin tamamını yazmıyorum bir kısmı sürekli aynı ve aklımda. Ayrıca şifrenin neye ait olduğunu da kendi anlayacağım şekilde kodluyorum. Hatırlatma olarak faydalı olabilir ama tamamen açık şekilde kayıt riskli geliyor.
Hocam kriptoloji bu siz temel olarak bahsetmiştinizBu konu ile ilgili rehber yazmıştım hocam 1-2 hafta önce.
Rehber: Şifreleme nedir, şifreleme nasıl yapılır, şifreler nasıl yönetilir, tuzlama nedir?
Merhaba. Bugün sizlere günümüzün şifreleme ve veri saklama konuları hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Makalemiz 4 ana maddeden oluşuyor; Şifreleme nedir? Şifreleme nasıl yapılır? Şifreler nasıl yönetilir? Tuzlama nedir? Öncelike Şifreleme nedir? Şifreleme, dümdüz okunabilir bir...www.technopat.net
Hocam, kriptoloji bu. Siz temel olarak bahsetmiştiniz?
Kağıda yazıp cüzdanda taşıyın hocam. Ben öyle yapıyorumArkadaşlar merhaba birkaç yazı gördüm de şifreleri telefonun not uygulamasında saklamak neden iyi değil merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.