Şifreleri anlık görünür yapmak riskli mi?

YedekOyuncu

Femtopat
Bazı yerlerde uzun şifreler kullanıyorum. Herhangi bir şifre kaydetme programı tercih etmediğim için elle yazıyorum. Lakin şifre uzun ve karışık bu yüzden onaylamadan önce kontrol etsem mi diye düşünüyorum, yanlış yazarsam tekrar yazmamak için ama cihazda virüs varsa ve ben şifreyi anlık görünür yaparsam sıkıntı olur mu acaba? Eğer cihazda virüs varsa zaten şifreyi görünür yapmasam da şifrelerim gitmez mi? Şifreleri anlık görünür yapıp kontrol edip sonra kapatmak sıkıntı oluşturur mu?

Kafanıza takmayın virüsler milyonları hedefler :)

Benim bildiğim kadarıyla sadece siz görebiliyosunuz lakin çok güvenilir bir bilgi olduğundan emin değilim ben hep öyle yapıyorum ve bugüne kadar bir şey yaşamadım ancak dediğim gibi dikkatli oolun derim.

Virüs varsa zaten şifreyi yazdığınızda, girdiğinizde öğrenirler. Bilgisayar ekranına bakan birisi yoksa bu kadar takılmaya gerek yok.

cihazda virüs varsa ve ben şifreyi anlık görünür yaparsam sıkıntı olur mu acaba? Eğer cihazda virüs varsa zaten şifreyi görünür yapmasam da şifrelerim gitmez mi? Şifreleri anlık görünür yapıp kontrol edip sonra kapatmak sıkıntı oluşturur mu?
Umarim bu döngüde kalıp, giriş ekranında uzun saatler beklemiyorsunuzdur. İlerisi için size iyi olmaz. Zaten şifrenizi alacak kişi bir şekilde görünür olsa da alır olmasa da. 😅

Bazı yerlerde uzun şifreler kullanıyorum. Herhangi bir şifre kaydetme programı tercih etmediğim için elle yazıyorum. Lakin şifre uzun ve karışık bu yüzden onaylamadan önce kontrol etsem mi diye düşünüyorum, yanlış yazarsam tekrar yazmamak için ama cihazda virüs varsa ve ben şifreyi anlık görünür yaparsam sıkıntı olur mu acaba? Eğer cihazda virüs varsa zaten şifreyi görünür yapmasam da şifrelerim gitmez mi? Şifreleri anlık görünür yapıp kontrol edip sonra kapatmak sıkıntı oluşturur mu?

Virüs varsa zaten seni izlemiyordur o merak etme direkt şifreyi yazdığın an keyloger sayesinde çalarlar.

Zaten bastigin tuslari kaydeder ekrani okumaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı