Şifreli albüm uygulaması

Re Malaka

Decipat
Makaleler
17
Yer
Rome
Xiaomi A2 telefon kullanıyorum. Android işletim sistemi mevcut. Jailbreak vs gibi şeyler yok.

Google Play'de yer alan Şifre koyabileceğim bir albüm veya klasör uygulaması arıyorum.

Beklentim:
+ Güvenilir olması.
+ Öncelik ücretsiz ve az reklam olan (Eğer değecek ise 20 liraya kadar bütçe)
+ Sade ve kullanışlı ara yüz. Fazla detaya gerek yok.

Ben gizli hesap makinesi kullanıyorum :D

Hocam gizleme durumum yok, bazı özel fotoğraflarımı koymak istiyorum sadece. Şifreli albüm olduğu görülebilir.

Sadece albüm ise Google Fotoğraflar uygulamasını dene.
Kilitli klasör kısmı var şifre koyabilirsin.
Çünkü güvenli olsun diyorsun. Reklam olmasın diyorsun. Sade ve kullanışlı arayüzü olsun istiyorsun. Hepsi bunda var.

Evet sadece fotoğraflarım olacak. "Google Fotoğraflar"ın öyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Biraz kurcalayarak bakayım, eğer dediğiniz gibi özelliği var ise zaten muazzam olur.

Hocam gizleme durumum yok, bazı özel fotoğraflarımı koymak istiyorum sadece. Şifreli albüm olduğu görülebilir.

Evet sadece fotoğraflarım olacak. "Google Fotoğraflar"ın öyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Biraz kurcalayarak bakayım, eğer dediğiniz gibi özelliği var ise zaten muazzam olur.

Buldunuz mu hocam?

Buldunuz mu hocam?

Evet aşırı basitmiş. Zaten Google Fotoğraflar ile kullanıyordum. Fotoğrafları seçip "kilitli albüme taşı" diyorum. Kitaplıkta "Kilitli Albüm"e tıklayıp şifre veya parmak iziyle açıyorum.
Aşırı rahat ve kullanışlı. Google'ın güvenliği var aracı uygulama yok.

Aşırı işime yaradı, ne kadar teşekkür etsem az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı