Merhaba iyi sosyaller, bir komşumuzun çocuğu bilgisayara şifre koymuş ve şifreyi unutmuş hatırlayamıyorlar. Bilgisayar açık kilitli halde değil kullanılabiliyor. Bilgisayar açıkken şifreyi nasıl öğrenebiliriz?
www.technopat.net
CMD'yi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın, yoksa olmuyor.
Merhaba iyi sosyaller, bir komşumuzun çocuğu bilgisayara şifre koymuş ve şifreyi unutmuş hatırlayamıyorlar. Bilgisayar açık kilitli halde değil kullanılabiliyor. Bilgisayar açıkken şifreyi nasıl öğrenebiliriz?
www.technopat.net
Windows'ta ki şifre kadar zayıf bir şifre sistemi yok, videolardan bakarak rahatlıkla kırarsın ama microsoft hesabına bağlı olan yani bulut sunucuya bağlı olan bir hesap üzerinden PC kullanıyorsanız orası biraz karmaşık ve bilgi gerektiriyor, şahsen ben sunucuya bağlı olanıda olmayanıda USB'li ve USB'siz kırdım.
Windows'ta ki şifre kadar zayıf bir şifre sistemi yok, videolardan bakarak rahatlıkla kırarsın ama Microsoft hesabına bağlı olan yani bulut sunucuya bağlı olan bir hesap üzerinden PC kullanıyorsanız orası biraz karmaşık ve bilgi gerektiriyor, şahsen ben sunucuya bağlı olanıda olmayanıda USB'li ve USB'siz kırdım.
Derdi şifreyi öğrenmek değiştirmek değil girdiğim şifreyi öğrenmek istiyorum diyor unutulan parolalar değişir ama öğrenilmez boş bir konu ve bence gereksiz çünkü fiziklere aykırı gibi bir şey.
Derdi şifreyi öğrenmek değiştirmek değil girdiğim şifreyi öğrenmek istiyorum diyor unutulan parolalar değişir ama öğrenilmez boş bir konu ve bence gereksiz çünkü fiziklere aykırı gibi bir şey.
www.technopat.net