Şifresi unutulan bilgisayar nasıl açılır?

enesaak

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler bugün bozulmuş eski laptopumdaki HDD'yi söküp eski masaüstü bilgisayarıma taktım ve açıldı fakat şifreyi hatırlamıyorum. Microsoft üzerinden Hotmail hesabımın şifresini değiştirdim fakat hala cihazınız çevrimdışı. Lütfen bu cihazdaki en son kullandığınız şifreyi girin diyor. Format atmak istemiyorum çünkü içinde eski fotoğraflarım var. Acaba içindeki bilgilere fotoğraflara vs nasıl ulaşabilirim? Acaba başka bir laptopa HDD cady ile bağlasam ve Boot sırasında laptopun kendi HDD'sini koysam diğer HDD'deki bilgilere erişebilir miyim?

Flash bellek al bir tane sonra Pardus ISO indirip Rufus üzerinden flash belleğe yazdır ardından bilgisayarı yeniden başlat ve flash bellek üzerinden boot et ve Pardus Calisan'a tıkla oradan diske gir ve fotoğrafları alıp flash belleğe at ardından bilgisayarı kapat ve flash belleği çıkart. Flash bellek üzerinden boot ettiğin için diskteki dosyaları alabiliyorsun eğer başka biri tarafından bu yöntem ile dosyalarının alınmamasını istiyorsan BitLocker'i aktif edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı