Şifresi unutulan YouTube kanalı nasıl silinir?

• Konuyu başlatan evrN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 4.481
Hala lazım mı bilmiyorum ama ben buradan yüzümü gösterdiğim videoyu sildirebildim.

Gizlilik Şikayeti Süreci

Eğer 48 saat içinde kanal sahibi bir şey yapmaz ise videoyu YouTube inceliyor ve benim durumumda videoyu sildiler. Kanal şifresini bilmediğine göre yüzünü gösterdiğin video büyük ihtimalle silinecektir. Anı kalsın istiyorsan ilk videoları indir sonra sil. 😀
Merhaba lütfen nasıl yaptığınızı ayrıntılı olarak anlatır mısınız küçükken açtığım ve şu an giremediğim bir kanal var ama videoları ve kanalı silmek istiyorum

Arkadaşlar selam tekrardan, Vodafone eski telefon numaramı başkasına vermiş bu benim için mükemmel bir haberdi hemen numaranın yeni sahibini arayıp durumu anlattım ve yardımcı olacağını belirtti. Asıl olay burdan sonra başladı durduk yere beni engelledi ve başka bir şekilde iletişime geçtiğimde ise "Eğer bir daha beni ararsan senden şikayetçi olacağım." dedi. Gece gece tüm sinirlerim bozuldu adama durumu anlatmama ve resimle kanıtlamama rağmen dolanndırıcı sandı beni...

Hala lazım mı bilmiyorum ama ben buradan yüzümü gösterdiğim videoyu sildirebildim.

Gizlilik Şikayeti Süreci

Eğer 48 saat içinde kanal sahibi bir şey yapmaz ise videoyu YouTube inceliyor ve benim durumumda videoyu sildiler. Kanal şifresini bilmediğine göre yüzünü gösterdiğin video büyük ihtimalle silinecektir. Anı kalsın istiyorsan ilk videoları indir sonra sil. 😀
Hocam nasıl yapıyoruz biraz detay verebilir misiniz? Cidden özellikle şu sıralar çok ihtiyacım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı