Oyun projem - Depth of Space

sabırsızlıkla oyunu bekliyorum.
Teşekkür ederim hocam

Hocalarım oyunun oynanış ekran UI'ini bu şekilde güncelledim. Ayrıca Pause Menu ekranını da ekledim. Sizce nasıl duruyor? Eğer tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• depthofspaceekrangoruntusu.png
    depthofspaceekrangoruntusu.png
    849,6 KB · Görüntüleme: 41
  • pausemenuu.png
    pausemenuu.png
    696,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam

Hocalarım oyunun oynanış ekran UI'ini bu şekilde güncelledim. Ayrıca Pause Menu ekranını da ekledim. Sizce nasıl duruyor? Eğer tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.
UI biraz demode gibi duruyor hocam biraz cilalayıp üzerinden geçerseniz iyi olacaktır. Pause menu ekranında da ''Restart'' butonu eklenebilir. Bir de oyunda save/checkpoint sistemi eklenirse tadından yenmez. İyi çalışmalar dilerim. Oynanış videosu ne zaman çıkar?

Son düzenleme:
UI biraz demode gibi duruyor hocam biraz cilalayıp üzerinden geçerseniz iyi olacaktır. Pause menu ekranında da ''Restart'' butonu eklenebilir. Bir de oyunda save/checkpoint sistemi eklenirse tadından yenmez. İyi çalışmalar dilerim. Oynanış videosu ne zaman çıkar?
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam, UI konusunda diğer forum sayfalarında da benzer geri bildirimler geldi, UI üzerinde güncelleme yapıyorum. Oyunda otomatik save/chechkpoint sistemi de var, oyun level sistemli değil, tıpkı Half-Life gibi aralıksız bir oynanışı var. Bu forumda kısa bir videosunu paylaşacaktım ancak bağlantı oluşturamadığım için paylaşamadım, birazdan paylaşacağım, ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

Video Bağlantısı
@Bruhistan506 buyrun hocam paylaştım videoyu

Son düzenleme:
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam, UI konusunda diğer forum sayfalarında da benzer geri bildirimler geldi, UI üzerinde güncelleme yapıyorum. Oyunda otomatik save/chechkpoint sistemi de var, oyun level sistemli değil, tıpkı Half-Life gibi aralıksız bir oynanışı var. Bu forumda kısa bir videosunu paylaşacaktım ancak bağlantı oluşturamadığım için paylaşamadım, birazdan paylaşacağım, ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

Video Bağlantısı
@Bruhistan506 buyurun hocam paylaştım videoyu.

Ates etme seslerı aşırı fazla bence. Haricinde guzel gorunuyor.

Ates etme seslerı aşırı fazla bence. Haricinde guzel gorunuyor.
Görüşünüz için teşekkür ederim hocam. Ateş etme sesi şu anlık demo, ateş etme sesi silahın ateşlenmesi ile beraber düzgün çalışıyor mu çalışmıyor mu diye test etmek için rastgele bir ses ekledim, bunun için düzenleme yapacağım.

Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığım bir oyun projem var. Adı depth of space. Bilim-kurgu tarzlı FPS aksiyon oyunu. Oyun gerçek hayatta da var olan gliese 581g adlı bir gezegende geçiyor. Oyunda bahsettiğim gezegende savaşarak hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Oyun için bir senaryo da hazırladım ve oyunun senaryosunu yazmam 2-3 haftamı aldı. Şu ana kadar oyunun henüz %20'sini tamamladım diyebilirim. Oyunun ekran görüntülerini de bırakıyorum. Sizden oyunum hakkında geri dönüşünüzü bekliyorum.
Hocam valla hiç fena durmuyor projeniz başarılar hocam :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı