Öhm öhm. Oyunun profesyoneli konuşuyor, sakin olun arkadaşlar(!)
Hocam öncelikle oyunda olabildiğince genç bir şekilde her bölüme dönüp tamamlaman gerekiyor. O sırada kalıcı olarak açmadığın beceriler silineceği için her seferinde bir veya iki beceriye odaklan, onu kalıcı olarak aç. Bu sana büyük bir avantaj sağlar. Ben Müze'ye gelmeden sürekli dönüp dönüp antrenman yaptığım için tüm becerileri açtım.
İkinci olarak size verebileceğim bir diğer en iyi taktik ise kaçınmanın pratiğini yapmanız. İki yönden saldırısı var düşmanların. Bunlar yukarı ve aşağı saldırılar diye geçiyor. Kaçınma ve zamanlamalara alışmanız için 1. bölümü sürekli tekrar oynayın, çünkü 1. bölümdeki düşmanlar genellikle yukarıdan vuruyor, yani aşağı doğru kaçınmak neredeyse her zaman iş görüyor. 20 yaşında bölümü bitirdiğinizde ben başardım diyebiliyorsunuz zaten. Bu şekilde kaçınma saldırısına alışabilirsiniz, ama sürekli bir çözüm değil bu. Gerektiğinde saptırmayı ve engellemeyi de unutmayın.
Duraklatma menüsündeki komboları ezberleyip kullanabilirsiniz. Arenada alıştırmalar yapabilirsiniz, Do-Jo'da kombolara çalışabilirsiniz. Bir sürü yolu var.
Bu arada klavye ve mouse ile bitirdim, tercih meselesi.