Sifu nasıl bitirilir?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Oyunu yılbaşında oynadığımda en fazla 5. bölümün boss fight kısmına kadar geldim ancak 70 yaşına geldiğim için maalesef öldüm. Ölünce de sinirlenip oyunu sildim. Bugün tekrardan oynamayı denedim ama yok, olmuyor. Öğretici modda oynuyorum ama ona rağmen daha ilk bölümde 25 yaşıma geldim. Tavsiyeleriniz neler?

Oyunu yılbaşında oynadığımda en fazla 5. bölümün boss fight kısmına kadar geldim ancak 70 yaşına geldiğim için maalesef öldüm. Ölünce de sinirlenip oyunu sildim. Bugün tekrardan oynamayı denedim ama yok, olmuyor. Öğretici modda oynuyorum ama ona rağmen daha ilk bölümde 25 yaşıma geldim. Tavsiyeleriniz neler?

Hocam eğer klavye ile oynuyorsanız gamepad ile oynamanızı öneririm ben klavye ile hiçbir şekilde bitiremedim gamepade geçince oyunu tek oturuşta bitirdim.

Öhm öhm. Oyunun profesyoneli konuşuyor, sakin olun arkadaşlar(!)

Hocam öncelikle oyunda olabildiğince genç bir şekilde her bölüme dönüp tamamlaman gerekiyor. O sırada kalıcı olarak açmadığın beceriler silineceği için her seferinde bir veya iki beceriye odaklan, onu kalıcı olarak aç. Bu sana büyük bir avantaj sağlar. Ben Müze'ye gelmeden sürekli dönüp dönüp antrenman yaptığım için tüm becerileri açtım.

İkinci olarak size verebileceğim bir diğer en iyi taktik ise kaçınmanın pratiğini yapmanız. İki yönden saldırısı var düşmanların. Bunlar yukarı ve aşağı saldırılar diye geçiyor. Kaçınma ve zamanlamalara alışmanız için 1. bölümü sürekli tekrar oynayın, çünkü 1. bölümdeki düşmanlar genellikle yukarıdan vuruyor, yani aşağı doğru kaçınmak neredeyse her zaman iş görüyor.20 yaşında bölümü bitirdiğinizde ben başardım diyebiliyorsunuz zaten. Bu şekilde kaçınma saldırısına alışabilirsiniz, ama sürekli bir çözüm değil bu. Gerektiğinde saptırmayı ve engellemeyi de unutmayın.

Duraklatma menüsündeki komboları ezberleyip kullanabilirsiniz. Arenada alıştırmalar yapabilirsiniz, Do-Jo'da kombolara çalışabilirsiniz. Bir sürü yolu var.

Bu arada klavye ve mouse ile bitirdim, tercih meselesi.

Ben zaten kullanmak zorundasın falan demedim ki gamepad ile daha kolay olur diye dedim.

Ben böyle bir durum yaşadığım için belki de konu sahibi hocamın da işine yarar diye tavsiyede bulundum.
Siz de haklısınız hocam. Ama şahsen klavye ve mouse ile daha rahat bulurum oynayışını ben. Alışkanlıktan olabilir.

Öhm öhm. Oyunun profesyoneli konuşuyor, sakin olun arkadaşlar(!)

Hocam öncelikle oyunda olabildiğince genç bir şekilde her bölüme dönüp tamamlaman gerekiyor. O sırada kalıcı olarak açmadığın beceriler silineceği için her seferinde bir veya iki beceriye odaklan, onu kalıcı olarak aç. Bu sana büyük bir avantaj sağlar. Ben Müze'ye gelmeden sürekli dönüp dönüp antrenman yaptığım için tüm becerileri açtım.

İkinci olarak size verebileceğim bir diğer en iyi taktik ise kaçınmanın pratiğini yapmanız. İki yönden saldırısı var düşmanların. Bunlar yukarı ve aşağı saldırılar diye geçiyor. Kaçınma ve zamanlamalara alışmanız için 1. bölümü sürekli tekrar oynayın, çünkü 1. bölümdeki düşmanlar genellikle yukarıdan vuruyor, yani aşağı doğru kaçınmak neredeyse her zaman iş görüyor. 20 yaşında bölümü bitirdiğinizde ben başardım diyebiliyorsunuz zaten. Bu şekilde kaçınma saldırısına alışabilirsiniz, ama sürekli bir çözüm değil bu. Gerektiğinde saptırmayı ve engellemeyi de unutmayın.

Duraklatma menüsündeki komboları ezberleyip kullanabilirsiniz. Arenada alıştırmalar yapabilirsiniz, Do-Jo'da kombolara çalışabilirsiniz. Bir sürü yolu var.

Bu arada klavye ve mouse ile bitirdim, tercih meselesi.

Alıştırmaları tekte bitiren arkadaşımda önermişti. En yakın zamanda deneyeceğim. Bilgiler için teşekkürler. İlk cümledeki (!)'nin kalkması gerek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı