Steam Sifu Steam key 144.50₺

Hocam berbat vasatın altı demenizin sebebi nedir? Benim 50 saatim var halen daha değer verdiğim bir oyundur. Hikayesi kısa sürüyor fakat bence yine de oldukça özgün bir yapısı olan bir oyun benim için.

50 saat oynamanız oyunu çok iyi yapmaz. Benim kendi fikrim bu oyunun vasat olduğudur. Kişiden kişiye değişir. Bence oynamayanlar hiçbir şey kaybetmez.

Oynamazsanız bir şey kaybetmezsiniz. Berbat vasatın altı bir oyundur kendisi. Zaten Epic 28 Aralık günü ücretsiz verecek. Almayın derim

Yahu bedava vereceğinden ne kadar eminsiniz. Vermez demiyorum ama verebileceğinden nasıl bu kadar emin olup ödül almıs bir oyuna berbat diyebilirsin. En fazla ben begenmedim şöyle oldugu için begenemedim böyle olsa daha iyi olurdu desen daha işlevli bir yorum olur.

İndirim mi bitti? Bende 289 TL olarak görünüyor.

Stok bitti galiba. Normalde 7 gün süresi vardı. Normalde eTail 10dk içinde keyi gönderiyordu bu sefer 3-5 saate anca gönderdi muhtemelen yogunluk var sitede. Ara ara girip bakmanızı tavsiye ederim.

Oynadığım iyi oyunlardan bir tanesi. Bölüm tasarımını ve hikayesi güzel yapmışlar.

İndirimi bitmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı