Herhangi birini kullanmıyorsan, ekonomik açıdan da iyi bir yoldasın bak öyle düşün. Tabii
sigarayı bırakan herkesin Ferrarisi yok.
Evet hocam zaten normalde içen birisi değilim sadece ara sıra arkadaşlarım uzattığı için ortam gereği içmişliğim var, deneme amaçlı bir paket aldım sadece, sanırım bırakacağım bir faydasını görmedim, sigara yüzünden erken gidip sevdiklerimi üzmek istemem.
Keyif için içiyorsan bırak derim. Derdin varsa başka şeylere yönel. Ben ilk içmeye başladığımda kafam çok ağrıyordu.
Evet aynı etki bende de oluyor iyi bir şey değil ama masada telefon çevirmek gibi anlık meşgul ediyor insanı, memnunda değilim zaten sanırım bırakacağım.
Sigara icip bu konuyu yazdigina gore alkol etkisi yapmis.
Ama içinde kafa yapıcı madde bulunduğunu sanmıyorum nikotinin öyle bir etkisi var mı bilmiyorum o yüzden tuhaf geldi deneyimli insanların deneyimini merak ettim.
1 dal ile başladık. 27 senedir? İçiyorum. Bırakmak istedim. Bırakamadım. Sen sen ol arkadaş ortamı cart curt hikaye içme görme paket alma. Keşke hiç başlamasaydım.
Hocam keşke bırakabilseniz, hem cüzdanları hem ciğerleri bitiriyor, yine de keyfinize bakın anın tadını çıkarın hocam belki bakarsınız çok meşgul olup sigara içmeye zaman bulamazsınız. Bende sanırım başlamadan bırakacağım.
Arkadaşlar bunu görecek olan var mı bilmiyorum ama buraya yazıyorum belki birileri internetten görüp gelebilir diye, neyse sigarayı araştırdım ve araştırmalarımı buraya aktarayım. Sigara içinde bir sürü kanser edici madde bulunuyor ve duyduğunuz en popüler isim ise nikotindir, nikotin, insanın reseptörlerini uyarır ve sigara içtiğinizde çektiğiniz havanın oksijen yüzdesi düşer ve nikotinin yüzdesi artar, zaten oksijen düşüklüğünde baş dönmesi, idrak edememe ve denge kaybı gibi şeyler olur, içinize çektiğiniz havada (misal veriyorum) %90 oksijen varsa sigara dumanını çektiğinizde dumandaki nikotin yüzdesi artacağı için oksijen %40'lara düşer ve nikotin miktarı artar, bu nedenle sigara içildiğinde baş dönmesi, mide bulantısı, baş ağrısı, denge kaybı gibi şeyler yaşanabilir, kendi deneyimlerimi aktarmak gerekirse sigara içtiğimde alkol tüketimi esnasında olan çakırkeyfine benzer bir his oldu ve odak noktam bir yere kilitlendi, mesela sigara içerken bir video izliyorsam eğer o videoda bir noktaya odaklanmış oluyorum ama aslında çok da takmıyorum gibi betimleyebilirim. Ama herkesten duyacağınız gibi sigara içmek iyi bir şey değildir ve hiç kimse tarafından aklanamaz ve etik bir şekilde tavsiye edilemez, özenip boşuna paranızı çöpe atıp hayatınızı riske sokmayın. İyi forumlar. *hortlattığım için üzgünüm*