Sigara alternatifi bir şey var mıdır?

518385

Hectopat
Nedense filmlerden ödendiğim için gerek videolar olsun gerek fotoğraf olsun hep özendim. Ama kullanmak istemiyorum. Bu şekilde içilen bir tek sigara mı var arkadaş? Başka bir şey yok mu? Konu troll değildir aşağıya bırakacağınız haha gibi emojiler umurumda olmayacaktır. Bununla beraber mizah seviyenizi yansıtmış olacaksınız.

30 yaşındayım. Hayatta 2 pişmanlığım var.
1.si keşke coğrafya öğretmenliği okumasaydım ya hayata başlasaydım yada iş getiren bölümü okusaydım.
2.si kesinlikle sigaraya başlamasaydım. Pişmanım çok pişman.

Nedense filmlerden ödendiğim için gerek videolar olsun gerek fotoğraf olsun hep özendim. Ama kullanmak istemiyorum. Bu şekilde içilen bir tek sigara mı var arkadaş? Başka bir şey yok mu? Konu troll değildir aşağıya bırakacağınız haha gibi emojiler umurumda olmayacaktır. Bununla beraber mizah seviyenizi yansıtmış olacaksınız.
Ben konunun trollüğüne değil özenmene güldüm. Mizah seviyemizi bir "haha"dan ölçüyorsan helal kanka!
1639227007529.png

Yaşını hemen belli etmene gerek yoktu ama sen bilirsin tabii.
Hiç bulaşma. Alternatifi falan yok.

Elektronik var bende hem elektronik hem normal sigara içiyorum aşırı iyi yanına da nargile yakıyorum arada.

1.si keşke coğrafya öğretmenliği okumasaydım ya hayata başlasaydım ya da iş getiren bölümü okusaydım.

Bende bu yüzden başlamak istemiyorum şu lanet şeye. Alkol kullanıyorum zaten ama sigara bambaşka bir şey.

1.si keşke coğrafya öğretmenliği okumasaydım ya hayata başlasaydım ya da iş getiren bölümü okusaydım.

Hocam konu ile alakasiz ama coğrafya öğretmenliği para acısından mi okumak istemediniz yoksa sevmediğiniz için mi merak ettim.
Konu sahibine gelirsek öyle bir şey yok bu zehir şey 1 kere içildi mi iraden yoksa bağımlı yapıyor seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı