Sigara alternatifi bir şey var mıdır?

Aga senin çevrendeki insanların istisnası göz önünde bulundurularak %99'unun neokorteksten yoksun olduğunu söyleyebilirim. Bırak hocam takılma sen de kimseyle. Tek kal, yalnız kal ama doğru, iyi, mantıklı biri ol. Hayatı birileri için yaşama, kendin için yaşa, bir kere gelmişsin be abi. Herkes yapıyor diye mantığını sorgulamadan sen de mi yapacaksın? Düzgün insanlara düzgün biri olarak ulaşabilirsin ki onlar seni bulur zaten.

Mantıklı ama fotoğraf çekerken sigara yerine limon ya da çay ile fotoğraf çekinmek ne kadar iyi olabilir .

Güzel kardeşim şu an niyetin anlaşıldı. Sırf fotoğraf çekmek için ya da içiyormuş gibi görünmek için yapıyorsun. Tamamen saçmalık!

Kankam şeker var ama ben hiç kullanmadım. Dusunuyorum bulması sıkıntılı tabıı bulursan bana da haber et ayrıca bunu 6 ayda senede vs kullanıcaksın. Her şeyın normal dozu iyi unutma sigara, bira vs bilirsin zaten not: Ytd.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…