Sigara bırakılırsa iştah açılır mı?

Aochina

Centipat
Daha fazla  
Bundan tam 3 ay öncesine kadar 69-71 kiloydum günlük 6 öğün yerdim genellikle. En basitinden her sabah 6 milföy ve 3 yumurtayla güne başlardım.
Ama sigaraya başladığımdan beri 3-5 kilo verdim. Sabahları su bile içemiyorum. Ağzıma en ufak bir lokma aldığımda direkt kusacak gibi oluyorum. Vücudumda herhangi bir değişiklik görmememe rağmen sadece beslenme konusunda sıkıntı yaşıyorum hem de çok büyük sıkıntı. Eğer ki sigarayı bırakırsam belli bir süre sonra iştahım eskisi gibi olur mu?

Sigara kullanmadığın için ağzın genellikle boş olacak. Sen de ağzının genelde bu kadar boş kalmadığına alışmadığın için çok yiyebilirsin. Sigarayı bırak ama çok zararlı.

Son düzenleme:
Bundan tam 3 ay öncesine kadar 69-71 kiloydum günlük 6 öğün yerdim genellikle. En basitinden her sabah 6 milföy ve 3 yumurtayla güne başlardım.
Ama sigaraya başladığımdan beri 3-5 kilo verdim. Sabahları su bile içemiyorum. Ağzıma en ufak bir lokma aldığımda direkt kusacak gibi oluyorum. Vücudumda herhangi bir değişiklik görmememe rağmen sadece beslenme konusunda sıkıntı yaşıyorum hem de çok büyük sıkıntı. Eğer ki sigarayı bırakırsam belli bir süre sonra iştahım eskisi gibi olur mu?

Sigarayı bırakırsan tabii ki de düzelirsin. Sigarayı bıraktığında ise yeşilliklerden başla diğerleri ağır gelebilir. Fakat kaç ay sonra durumunuz olumlu yönde ilerler bilmiyorum. Allah kolaylık versin iyi günler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı