Sigara havalı bir şey mi?

Kesinlikle, sınıfımda öyle bir hiyeraşi var ki sesini bile çıkaramıyorsun. Ters bir hareket yaparsan "çıhışa gel gardaş" oluyor. Tuvalete bile gidemiyorsun çünkü orada da içiyorlar.

Kesinlikle, sınıfımda öyle bir hiyeraşi var ki sesini bile çıkaramıyorsun. Ters bir hareket yaparsan "çıhışa gel gardaş" oluyor. Tuvalete bile gidemiyorsun çünkü orada da içiyorlar.

Bunu basit bir şekilde nitelendirmek her açıdan yanlış olur hocam. Norveç'ten örnek vereyim alkol kullanma yaşı 14 sizce Norveç'te doğan çocuğun derdi mi var? Tamamen ahlaki toplum yapısından kaynaklı bir şey sadece sosyal medyada barınması keko adı altında nitelendirilen kişilerin daha çok göze çarpmasına sebep oluyor dizilerde ön planda haliyle.

Kullanılmasının pek çok sebebi var.
Havalı olduğu düşünülmesi, stres atmakta yararlı olduğuna inanılması gibi. Bunların hepsi palavra hasta etmekten başka bir şeye yaradığı yok. İstesem alıp içebilirim param var ama Allah'a şükür bilinçliyiz

Hocam aklı sıra kendilerini büyük göstermeye çalışıyorlar

Çok basit brad pitt gibi ünlüler filmlerde içdiği için havalı buluyorlar alkol veya sigara içmek havalı değildir asıl havalı olan şey çalışmaktır ek olarak bir ege fitness sözü söyliyeceğim spor aşk'a benzemez ilgi gösterirsen karşılığını alırsın.

Calisan için iş yerinde sinir stres sahibi olan kişiler genelde kendilerini sigaraya vurur

Ailevi problemleri olan kafasında bin bir türlü derdi olan kişiler sigaraya vurur.

Benim gibi günde 10 saat çalışırsanız iş yerinde iş üstüne iş yüklerler size, sigara içmeyen insanı bile sigaraya başlatırlar. O yüzden bu konu bana göre çok boş bir konu. Bende sigara içiyorum kendiniz, ileride bir sıkıntı problem yaşarsanız bende o zaman görürüm sizi. Daha yaşınız ufak tabii bu yaşta başlamayın asla başlamayın yaş kaç olursa olsun. Ama sigara konusunda insanları yargılamanız hoş bir davranış değil. Sağlık kendi sağlığımız.

Ne alaka? Ben zaten ergenler için konuşuyorum. Sigara içince kendini havalı sananlar için konuşuyorum. Siz niye üstünüze alındınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…