Sigara havalı bir şey mi?

Calisan için iş yerinde sinir stres sahibi olan kişiler genelde kendilerini sigaraya vurur.

Ailevi problemleri olan kafasında bin bir türlü derdi olan kişiler sigaraya vurur.

Benim gibi günde 10 saat çalışırsanız iş yerinde iş üstüne iş yüklerler size, sigara içmeyen insanı bile sigaraya başlatırlar. O yüzden bu konu bana göre çok boş bir konu. Bende sigara içiyorum kendiniz, ileride bir sıkıntı problem yaşarsanız bende o zaman görürüm sizi. Daha yaşınız ufak tabii bu yaşta başlamayın asla başlamayın yaş kaç olursa olsun. Ama sigara konusunda insanları yargılamanız hoş bir davranış değil. Sağlık kendi sağlığımız.

Evet sonra daha çok sinirlenip daha çok kötü hissediyorsunuz. Sigara insanı daha sinirli yapar ve daha çok bozar dumanı ile etrafındaki insanları zehirler sigara dumanı insan hakkı ihlalidir.
Ben sigara içmediği için kuduran adam gördüm ama alkol almadığı için kuduran adam görmedim. Avrupa ve ABD de sigara içenleri sevmezler, saygı duymazlar özellikle ABD de büyük bir sigara karşıtlığı vardır.

Ben sigara içmediği için kuduran adam gördüm ama alkol almadığı için kuduran adam görmedim.avrupa ve ABD de sigara içenleri sevmezler,saygı duymazlar özellikle ABD de büyük bir sigara karşıtlığı vardır.
TR'de ise özeniyorlar...

Arkadaşlar, 16 yaşımdayım. Ben de ergenlikle 2-3 kez içtim. (ailemden para alamadığım için yerdeki tam, bitmemiş sigaraları alıyordum 🤢🤮).
Ama şu anki sınıfımdaki bazı kişiler, okula gelmeden 3 kez, giderken 5 kere filan içiyorlar. Havalı olduklarını sanıyorlar.
Asıl sorum insanlar, ya da daha doğrusu  ergenler neden sigarayı havalı buluyor?
Düşününce zararlı bir şey...

Neden buluyor kısa ve öz kimlik oluşturmak için.

Biraz daha böyle aşağalıyıcı konuşmaya devam edersen bazı kişiler tarafından linç yiyebilirsin. Benden söylemesi. :D

Aşağılıyıcı değilki gerçekten bilmediğimden sordum sadece emoji attım oraya. Linç derken? Kim gelecek bu konuya bakacak ki? @S.Ganacci

Aşağılıyıcı değilki gerçekten bilmediğimden sordum sadece emoji attım oraya. Linç derken? Kim gelecek bu konuya bakacak ki?

Forum herkese açık herkes konuyu okuyabilir bunu bilirsin herhalde. Birisi sinirlenip olumsuz bir şey diyebilir sonra üzülme diye söyledim.

Forum herkese açık herkes konuyu okuyabilir bunu bilirsin herhalde. Birisi sinirlenip olumsuz bir şey diyebilir sonra üzülme diye söyledim.
Sadece soru amaçlı yazdım. Herkese açık olduğunu biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı