Sigara içerken aileye yakalanmak

Mete 10

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Mete ben. 4 gün oluyor para toplamaya düğünlere gidiyorum ve orada sigara içerken yakalandım, amcamın arkadaşı görmüş.
Annem eve çağırdı, eve gittim. 3-4 saat mücadele ettim ama en son yalan kalmadı. Söyleyecek: “Seni kim alıştırdı?” dedi, ben de “hiç kimse” dedim. “Kimle içtin?” dedi, “Ben tek içtim” dedim. İnanmadı. Benim arkadaşımdan şüpheleniyorlardı zaten. Ben ve arkadaşım ailemin gözünde şu an çok sıkıntılıyız. Biz alkol-sigara ortamımız vardı, on numara takılıyorduk. Şimdi elimiz ayağımız bağlandı. Böyle yaşamak hiç bana göre değil.

Ne yapmam lazım? En azından 2 ayda bir olsun arkadaşlarımla sigara, alkol yapmak istiyorum. Nasıl olur, zamanla düzelir mi? Bir cevap bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yaşındasınız sanırım, bu yaşta sigara içmek normal değil benim de bu yaşımda kardeşim olsa yakalasam kızarım. Kızmak konusunda haklılar kusura bakma. Bu yaşta böyle yaşamak bana göre değil diyorsanız, aileniz ile konuşun psikolojik destek alın.

Sigara ve Alkol hem paranıza yazık hem sağlığınıza yazık ileride daha büyük sorun yaşarsınız. Benden size abi tavsiyesi bunun dışında daha iyi eğlenebileceğiniz aktiviteler yapabilirsiniz. Sigara, alkol, kötü alışkanlık dışında başka şeyler yapın.

Merhaba arkadaşlar, mete ben. 4 gün oluyor para toplamaya düğünlere gidiyorum ve orada sigara içerken yakalandım, amcamın arkadaşı görmüş.
Annem eve çağırdı, eve gittim. 3-4 saat mücadele ettim ama en son yalan kalmadı. Söyleyecek: “seni kim alıştırdı?” dedi, ben de “hiç kimse” dedim. “kimle içtin?” dedi, “ben tek içtim” dedim. İnanmadı. Benim arkadaşımdan şüpheleniyorlardı zaten. Ben ve arkadaşım ailemin gözünde şu an çok sıkıntılıyız. Biz alkol-sigara ortamımız vardı, on numara takılıyorduk. Şimdi elimiz ayağımız bağlandı. Böyle yaşamak hiç bana göre değil.

Ne yapmam lazım? En azından 2 ayda bir olsun arkadaşlarımla sigara, alkol yapmak istiyorum. Nasıl olur, zamanla düzelir mi? Bir cevap bekliyorum.

Yapmayın dostum cidden gençsiniz ama cidden sigarayi hangi sebebiniz var da içiyorsunuz ya.

15 yaşındasınız sanırım, bu yaşta sigara içmek normal değil benim de bu yaşımda kardeşim olsa yakalasam kızarım. Kızmak konusunda haklılar kusura bakma. Bu yaşta böyle yaşamak bana göre değil diyorsanız, aileniz ile konuşun psikolojik destek alın.

Sigara ve alkol hem paranıza yazık hem sağlığınıza yazık ileride daha büyük sorun yaşarsınız. Benden size abi tavsiyesi bunun dışında daha iyi eğlenebileceğiniz aktiviteler yapabilirsiniz. Sigara, alkol, kötü alışkanlık dışında başka şeyler yapın.

Sigara yaşı çok düştü 14 16 yaş arası çok fazla içen var.

Sigara yaşı çok düştü 14 16 yaş arası çok fazla içen var.

Ben Antep'deyken 7 8 yaşında çocuk hatta çocukta değil daha bebek, sigara içtiğini gördüm elinden aldım attım dedim sen ne yapıyorsun ya? Götürdüm karakola ailesini bekledik babasına durumu anlattım dedim sigara içiyordu. Bu yaşta bile yolda görsem uyarıyorum.

Ben Antep'deyken 7 8 yaşında çocuk hatta çocukta değil daha bebek, sigara içtiğini gördüm elinden aldım attım dedim sen ne yapıyorsun ya? Götürdüm karakola ailesini bekledik babasına durumu anlattım dedim sigara içiyordu. Bu yaşta bile yolda görsem uyarıyorum.

Ben hala aile sözünü tutuyorum içmeyeceğime dair millet ne derdi var da içiyor oda belli değil hep hep genç insanlar içiyor diye onlarda o kefede olmak için mi içiyor belli değil😀

Vallahi ben 18 yaşındayım 2 sinide farklı ortamlardan tattım ama 1 kereye mahsustu sonra bir dahada içmedim.

Vallahi reis ben hayati biraz gece yaşayan insanım az çok anlamışsındır beni ama kötü bir şey farkındayım ama ben böyle mutlu oluyorum. Eskisi gibi olur mu ki ailemle aram?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi reis ben hayati biraz gece yaşayan insanım az çok anlamışsındır beni ama kötü bir şey farkındayım ama ben böyle mutlu oluyorum eskidi gibi olurmuki ailemle aram.

Belli bir süre içme mümkünse madem içiçisin ailenle yakın davran konuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı