İnsanın aklına ilk sert tepki geliyor. Bence hocam neleri seviyor. Nelerden hoşlanıyor? Çecek al. Eğer aşırı paran varsa süs eşyası alabilirsin. Mesela benim annem baharat takımı, bardak takımı çok seviyor. Doğum gününe birkaç gün kaldı. Çiçek ile bardak takımı almayı düşünüyorum. Geçen Teknosa'ya gittim kahve makinesi gördüm. 2 bin TL ve çok da güzeldi. Açıkçası uygun geldi bana eğer böyle şeyler de alabilirsin paran varsa. Anneni sen tanıyorsun.
Gönlünü illahi bunlarla almak zorunda değilsin. Saygı, sevgi de olur
Hocam bu arada 2.kattasınız da sigara kokusu odaya siner. Benim de babam sigara içiyor adam pencereden içiyor o sigara kokusu bütün evi sarıyor.
Bundan da anlar aslında.
Bende senin gibi yakalanmıştım ilk kez 16 yaşında. Annene bir hafta sonra sigarayı bıraktığını söyle. Tavsiyem de bırakmaya çalış. Bıraktığını söylersen rahatlar en azından.
14 şubatta çiçek al annene bence çok sevinir.Hocam bende daha sert bir tepki beklerdim 16 yaşındayım nasıl gönlünü alabilirim daha içeceğimi düşünmüyorum.
Benim odam evin 2. katında. Normalde hep merdiven sesini duyardım bu sefer duymadım. Basıldım. Üzülmekten çok şaşırdı. İstesen ben sana vermeyecek miydim, neden benden gizli iş yapıyorsun dedi ve tövbe ettirdi. Tam sigarayı attığım an baskın yedim. Şimdi ne yapmalıyım? Sarıldık vs ama içimde bir şey kaldı hala.
Benim odam evin 2. katında. Normalde hep merdiven sesini duyardım bu sefer duymadım. Basıldım. Üzülmekten çok şaşırdı. İstesen ben sana vermeyecek miydim, neden benden gizli iş yapıyorsun dedi ve tövbe ettirdi. Tam sigarayı attığım an baskın yedim. Şimdi ne yapmalıyım? Sarıldık vs ama içimde bir şey kaldı hala.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.