Sigaraya hevesi olan başlamasın maddi tarafı geçtim ileride çıkıyor sorunları. Bende bırakma dönemindeyim 3 ay önce 1.5 paket içiyordum şu an günde 6-7 sayılara düştü yakında komple bırakacağım.
Parliament Aqua Blue genellikle.
10 senedir sigara içiyorum aqua blue beni bile kötü yapıyor. One olan sigaralara yönelparliament aqua blue genellikle.
15 yaşındayım16-18 yaşlarından önce içmeni önermem. Bünyene ciddi zararları dokunabilir.
mesela hangisini önerirsin10 senedir sigara içiyorum aqua blue beni bile kötü yapıyor. One olan sigaralara yönel
15 yaşındayım.
Mesela hangisini önerirsin.
peki.İçme kanka.
zaten tineri okul çektiriyor bizeDostum sıkıntılı mısın? Mide bulantısı beynin zehirlenmeye karşı verdiği bir tepkidir ve hala hangi sigarayı içmeliyim diye diretiyorsun. Sağlığın bu kadar önemsizse tiner çekebilirsin, kafası iyidir.
Winston ONE olabilir.mesela hangisini önerirsin
Adamın sorusuna cevap vermiyorsun. Kendi doğrularını dayatmaya çalışıyorsun. Cevap vermeyeceksen sal konuyu. İçmeli miyim? diye sormamış.Dostum sıkıntılı mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.