Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Eylül 2018 #91 SickBoy dedi: Sigaranın zehirli olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Uzun vadede hepimiz ölmüş olacağız. Genişletmek için tıkla... Hiç değilse yabancı ülkelerde 3. sınıf insan muamelesi görülmeyip erken yaşta Dünya'ya veda etmessiniz.
SickBoy dedi: Sigaranın zehirli olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Uzun vadede hepimiz ölmüş olacağız. Genişletmek için tıkla... Hiç değilse yabancı ülkelerde 3. sınıf insan muamelesi görülmeyip erken yaşta Dünya'ya veda etmessiniz.
S SickBoy Hectopat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 27 12 Eylül 2018 #92 Tisy dedi: Hiç değilse yabancı ülkelerde 3. sınıf insan muamelesi görülmeyip erken yaşta Dünya'ya veda etmessiniz. Genişletmek için tıkla... Coğrafya kaderdir.
Tisy dedi: Hiç değilse yabancı ülkelerde 3. sınıf insan muamelesi görülmeyip erken yaşta Dünya'ya veda etmessiniz. Genişletmek için tıkla... Coğrafya kaderdir.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Eylül 2018 #93 SickBoy dedi: Coğrafya kaderdir. Genişletmek için tıkla... Coğrafyamız bizi 3. Dünya ülkesi insanı yapmaya itiyor diyorsunuz yani?
SickBoy dedi: Coğrafya kaderdir. Genişletmek için tıkla... Coğrafyamız bizi 3. Dünya ülkesi insanı yapmaya itiyor diyorsunuz yani?
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Eylül 2018 #94 Alkol'ün bile yararı var şu zıkkımın yararı yok.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Eylül 2018 #95 NobodyAnymore dedi: Alkol'ün bile yararı var şu zıkkımın yararı yok. Genişletmek için tıkla... Olur mu öyle şimdi? Bütün sürprizi bozdun ama. Sigarayı içince havalı oluyorsunuz o bakımdan yararı var bak.
NobodyAnymore dedi: Alkol'ün bile yararı var şu zıkkımın yararı yok. Genişletmek için tıkla... Olur mu öyle şimdi? Bütün sürprizi bozdun ama. Sigarayı içince havalı oluyorsunuz o bakımdan yararı var bak.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Eylül 2018 #96 Tisy dedi: Olur mu öyle şimdi? Bütün sürprizi bozdun ama. Sigarayı içince havalı oluyorsunuz o bakımdan yararı var bak. Genişletmek için tıkla... Sigara dumanını kameraya üfleyip instagram'a durum olarak atan aptallara söyle bana ne söylüyorsun?
Tisy dedi: Olur mu öyle şimdi? Bütün sürprizi bozdun ama. Sigarayı içince havalı oluyorsunuz o bakımdan yararı var bak. Genişletmek için tıkla... Sigara dumanını kameraya üfleyip instagram'a durum olarak atan aptallara söyle bana ne söylüyorsun?
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Eylül 2018 #97 NobodyAnymore dedi: Sigara dumanını kameraya üfleyip instagram'a durum olarak atan aptallara söyle bana ne söylüyorsun? Genişletmek için tıkla... Onlara söylesem de dinlemezler beni aklı başında biriyle konuşup onları aşağılamak daha çok hoşuma gidiyor ''Instagram çocukları''.
NobodyAnymore dedi: Sigara dumanını kameraya üfleyip instagram'a durum olarak atan aptallara söyle bana ne söylüyorsun? Genişletmek için tıkla... Onlara söylesem de dinlemezler beni aklı başında biriyle konuşup onları aşağılamak daha çok hoşuma gidiyor ''Instagram çocukları''.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Eylül 2018 #98 Tisy dedi: Onlara söylesem de dinlemezler beni aklı başında biriyle konuşup onları aşağılamak daha çok hoşuma gidiyor ''Instagram çocukları''. Genişletmek için tıkla... . Sana bir çözüm önereyim. En iyisi benim gibi sosyal medya kullanma. Kafam o kadar rahat ki anlatamam.
Tisy dedi: Onlara söylesem de dinlemezler beni aklı başında biriyle konuşup onları aşağılamak daha çok hoşuma gidiyor ''Instagram çocukları''. Genişletmek için tıkla... . Sana bir çözüm önereyim. En iyisi benim gibi sosyal medya kullanma. Kafam o kadar rahat ki anlatamam.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Eylül 2018 #99 NobodyAnymore dedi: . Sana bir çözüm önereyim. En iyisi benim gibi sosyal medya kullanma. Kafam o kadar rahat ki anlatamam. Genişletmek için tıkla... Genelde kullanmam ama arada girip bakıyorum ne var ne yok
NobodyAnymore dedi: . Sana bir çözüm önereyim. En iyisi benim gibi sosyal medya kullanma. Kafam o kadar rahat ki anlatamam. Genişletmek için tıkla... Genelde kullanmam ama arada girip bakıyorum ne var ne yok
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 13 Eylül 2018 #100 Tütün ürünlerini sevmiyorum ya. Sokakta herkesin elinde olunca bir zevki kalmıyor. 3 ayda bir alkol iyidir.
Tütün ürünlerini sevmiyorum ya. Sokakta herkesin elinde olunca bir zevki kalmıyor. 3 ayda bir alkol iyidir.