Sigara içiyor musunuz?

Evet ama artık içilecek bir yanı kalmadı paketler tek tip olduktan sonra hepsinin tadı bozuldu önceden sigaranın verdiği bir keyf vardı şimdi o yok artık maalesef.

Hayatımın büyük bir kısmında içmedim. Kendim bu konuda şanslıyım ancak arkadaş çevrem benim tam tersim. %90'ı içer. Birkaç kere arkadaş ortamında iddialar üzerine 3-4 dal içmişliğim var. Tadını b*ktan buldum ve daha da içmedim. Bunu geçersek hayatımda hiç tekele gidip paket almadım, hiç sigaraya para vermedim.

Kız arkadaşım sigarayı mentollü kalktı diye zevkiyle çeliştiğinden bıraktı, puro içiyor. Buluştuğumuzda bir puro da ben içiyorum. Sigaraya göre daha eğlenceli ama tuzlu bir zevk. Tanesi 20 TL civarı...

16-17 yaşımda viski ve şarapla alkole giriş yapmış biri olarak sigara kullanmamamı herkes tuhaflar.

Son düzenleme:

Valla reis o cidden çok tuhaf sigara içmeyip alkol içmek çok saçma geliyor insan bir garipsiyor.

Valla reis o cidden çok tuhaf sigara içmeyip alkol içmek çok saçma geliyor insan bir garipsiyor.
Alkolü de çok sık içmem. Ayda yılda bir arkadaş ortamında denk gelecekte içeceğim, bu şekilde. Eve giderken 2 bira alayım, gömerim ya da viskimi alayım, kafamı bulayım gibi eylemlerim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…