Sigara içiyor musunuz?

Benim de hoşuma gitmiyor alkol acı acı nası içiyorlar anlamıyorum

Her şeyden tat almaya çalışan insanlar içiyor sanırsam. Mesela bitter çikolata yiyenler. Ben bitter çikolataya bayılırım ama viskiyi hiç denemedim belki hoşuma giderdi. Ama birayı denedim ve asitli su olduğu kanaatine vardım. Bende bir seferde 3-4 şişe birayı nasıl içtiklerini anlamıyorum.

Her şeyden tat almaya çalışan insanlar içiyor sanırsam. Mesela bitter çikolata yiyenler. Ben bitter çikolataya bayılırım ama viskiyi hiç denemedim belki hoşuma giderdi. Ama birayı denedim ve asitli su olduğu kanaatine vardım. Bende bir seferde 3-4 şişe birayı nasıl içtiklerini anlamıyorum.
Hocam bitter vücuda zarar vermiyor. Ama o viski filan zarar verir vücuda. Başka yönden bakın.

Sigara da kullanıyorum alkol de. Sigaralar tek tip pakete geçtiğinden beri hepsinin tadı birbirine benziyor sanki. O yüzden içtiğimden bir şey anlamıyorum. Alkol konusunda çok sık içmesem de zaman zaman geleni eritiyorum. Dirençli bi' yapım var kolay kolay sarhoş olmam ama sarhoş olduğum zaman da çok tatlı sarhoşluğum vardır benim. Etrafa salça olmadan kendi içimde yamulurum.🤗

Nargileyi hayatımda sadece bir kez içtim. Aşırı derecede midemi bulandırdı, günümü zehir etmişti bana. O gün tövbe ettim, mutluyum. :D
Yapar baş dönmesi falan yapar, bazen bacakları tir tir titretir :) Biraz alışma meselesi bu. Ben eğlenceli buluyorum. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı