Sigara içiyor musunuz?

Hayır içmiyorum, pasif içmekten olduğu kadar kaçınmaya çalışıyorum.

Ayda 1 kere belki içiyorumdur, o da zevkine yani. İçilmesini de önermiyorum, ama efkara bağlar iseniz o ayrı tabii. Alkolü de aşırı sıklıkta içmem, yılbaşı veya aydan aya bira veya votka içer geçerim. Ancak öyle etrafa dadanan bir tipte değilim Zaten alkol çok etkilemiyor, başım çatlıyor o kadar.

Arkadaşlarla yazılılar bitince vişneli puro içeriz, mükemmel bir tadı var, vişneli browniye çok benziyor, Birde biz okulun 100 metre ilerisinde bir bakkaldan tanesini 5 TL ye alıyoruz, hatta daha ince olan kakaolu ve vanilyalısı 2,5 TL

Ortaokulda pipo ile başladım sigara ile devam etti.

Lise 1 de başladım askerde bıraktım. Gereksiz bir şey hayatınıza hiç bir şey katmadığı gibi ileri yede götürmez.

Bilmiyorum bende mi sorun var ama alkolden tiksiniyorum. İçemiyorum yani, bilmiyorum niye. Kokusu bile mide bulandırıcı geliyor. Arkdaş ortamında 3 şişe viski devirmişliğim var ve sevmek yerine her içtiğim bardakta daha da iğrenç geldi tadı.

Sigara da hiç içmedim, bu konu hakkında çok katı olan bir ailede büyüdüm çünkü. Kokusu güzel geliyor ama içersem devam edeceğimden korkuyorum.

Abi mevsimle birlikte profil fotoğrafın da değişiyor. Yazın bu fotoğraf kışın diğeri.

Aktif içici olmaktan bahsediyorsanız kesinlikle hayır. Hiçbir zaman ağzıma sürmedim, sürmeyi de düşünmüyorum. Zaten migrenim var, kokusu bile beni çok rahatsız ediyor, başımı ağrıtıyor kimi zaman da.

Pasif içici olarak ise maalesef kimi zaman uzun süre maruz kalıyorum. Eve geldiğimde ise kıyafetlerim leş gibi kokuyor ve bu kokudan gerçekten çok tiksiniyorum. O gün migren ağrım başladıysa zaten daha kötü oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…