Sigara içiyor musunuz?

Benim de hoşuma gitmiyor alkol acı acı nası içiyorlar anlamıyorum

Her şeyden tat almaya çalışan insanlar içiyor sanırsam. Mesela bitter çikolata yiyenler. Ben bitter çikolataya bayılırım ama viskiyi hiç denemedim belki hoşuma giderdi. Ama birayı denedim ve asitli su olduğu kanaatine vardım. Bende bir seferde 3-4 şişe birayı nasıl içtiklerini anlamıyorum.

Hocam bitter vücuda zarar vermiyor. Ama o viski filan zarar verir vücuda. Başka yönden bakın.

11 sene kullandım, 6 aydır ağzıma sürmüyorum. Bakalım yolumuz uzun, varlığı ayrı dert yokluğu ayrı dert o vicdansızın.

@fgunduz090
Aynen, yaptığınız tespitler çok iyi. Bira da denedim ve tam olarak sizin gibi düşündüm. Acı tatları falan da hiç sevmem. Alkol sevmiyorum diye sorun bende sanıyorum ben ne zamandır.

Herkesin damak tadı ve zevkleri farklıdır.

Sigara da kullanıyorum alkol de. Sigaralar tek tip pakete geçtiğinden beri hepsinin tadı birbirine benziyor sanki. O yüzden içtiğimden bir şey anlamıyorum. Alkol konusunda çok sık içmesem de zaman zaman geleni eritiyorum. Dirençli bi' yapım var kolay kolay sarhoş olmam ama sarhoş olduğum zaman da çok tatlı sarhoşluğum vardır benim. Etrafa salça olmadan kendi içimde yamulurum.

Nargileyi hayatımda sadece bir kez içtim. Aşırı derecede midemi bulandırdı, günümü zehir etmişti bana. O gün tövbe ettim, mutluyum.
Yapar baş dönmesi falan yapar, bazen bacakları tir tir titretir Biraz alışma meselesi bu. Ben eğlenceli buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…