Sigara içmek boy uzamasını engeller mi?

Hocam ne alaka anlamadım ama zaten aşırı kemikten bi vicudum yok 180 boya 72 kiloyum ve yağ oranım (%100 kolpa) 15 20 civarında. Vücut arkadaşlarıma göre iyi geneli cüce.

Hocam ne alaka anlamadım ama zaten aşırı kemikten bir vicudum yok 180 boya 72 kiloyum ve yağ oranım (%100 kolpa) 15 20 civarında. Vücut arkadaşlarıma göre iyi geneli cüce.

Yok ben 11 yaşında sigara içmenizden bahsettim 180 boyunuz varsa gayet iyi. He bu arada puff içip sigara içmeme kararı almışsınız tavsiye etmem onun yerine sigara için.

Yok ben 11 yaşında sigara içmenizden bahsettim 180 boyunuz varsa gayet iyi. He bu arada puff içip sigara içmeme kararı almışsınız tavsiye etmem onun yerine sigara için.
Niye peki hocam evalı hastalığı falan vardı bi ara pekte inanmadım ona. Bu arada dl nargile puff içiyorum normal nlt değil yani ciğerlik olduğu için ona göre nikotini ayarlı bildiğim kadarıyla. Ne fark eder bilmiyorum ama marka vermek istedim vozol gear shisha 25k içtiğim.

Boyunu doğrudan durdurmaz zaten. Uzamanı yavaşlatabilir ama çok uç bir ihtimal bu. Tamamen sağlıksız olman gerekiyor sigaranın boyunu etkilemesi için. 17 yaşında ulaşacağın boya 20 yaşında ulaşırsın mesela en fazla.

Sen takıl kafana göre uzunsun zaten. Puff gibi eşcinselimsi şeylere bulaşma ama. Ne olduğu da belli değil.

Hocam dayım yaklaşık 10 15 yıldır elektronik içiyor tam hatırlamıyorum kendisi o zaman beyin kanaması geçirmişti o zamandan beri içiyor kendisi de hatırlamıyor. O hiç nefessiz kalmadıgını ve cinsel dürtü kısmında ilişkideyken hiç sıkıntı çekmediğini söyledi. Bende sigarayı bırakalı 3 hafta kadar oluyor normale göre pek değil ama daha rahat ve temiz hissediyorum. Eşcinselimsi derken o tiplerin kullandığı şey olduğu için mi yoksa o şeye yönlendirdiği için mi dediniz anlamadım.

Bu işler birkaç dalla başlar bir pakette biter. ''Bırak, yaşın küçük.''

Eşcinselimsi derken o tiplerin kullandığı şey olduğu için mi yoksa o şeye yönlendirdiği için mi dediniz anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…