Sigara içmek gerçekten vücuda zarar verir mi?

Sigaraya başlayarak leş gibi ağız kokusu, iğrenç dudaklar ve parmaklar gibi şeylere sahip olup tüm insanları kendinizden uzaklaştırırsınız. Vücuda zararı zaten saymakla bitmez ama sosyal zararı da çok, içenlerin çoğu da akılsız insanlar oluyor.

Dostum çevremden aldığım duyumlara göre insanlar mutsuz oldukları zaman sigaraya başlıyorlarmış.
Çünkü onun mutlu ettiğini zannediyorlar ama o sadece boş bir palavra. Öyle olduğuna inandıkları için oluyor.
Benim ailem de bırakan arkadaşlarım da bıraktıklarıbdan beri daha mutlular ve daha rahatlar valla.
Sigaraya henüz başlamadıysan asla başlama. Sadece zarar. Hem para hem sağlık konusunda.
Hayatta Sigara kadar boş harcama konusu yok.

Sigarayı dert giderici bir araç olarak sanıyorsunuz. Muhtemelen yaşın 10 18 arası.
Hiçbir işe yaramıyor ayrıca bütün organlarına zararı var. Bunun yerine bütün hırsını kendini geliştirmeye ver. Spora git, genel kültür seviyeni yükselt. Her şey sevgili olmadığını büyük darbe aldığında anlayacaksın :D manita olsun diye koşturma, sen kendini geliştirdiğinde kendi kendine olacak zaten ki böylesi daha iyi.

50'lerine geldiğinde kanserdi akciğerdi falan onları hadi geçtim. Sağlığın önemli değilse bile sigara içen insan leş gibi kokar, bıyığı varsa bıyığı bi sararır iğrenç bir şey olur, sürekli olarak içtiği zıkkıma mecburen para öder vesaire hiç başlama. Saçma sapan işlere girme böyle.

Hayatta çok mutsuzum herkesin sevgilisi var benim yok dün alışveriş merkezlerinde gördüm herkes sevgilisiyle geziyor ben tek başıma geziyorum. Artık sigaraya başlamak istiyorum vücuduma gerçekten zarar verir mi?

Anlıyorum yalnızsınız da sigara ne alaka? Sigada acı mı dindiriyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı