Sigara içmek kilo verdiriyor mu?

Sigara içip kilo veren kimseyi görmedim. Hepsi bırakmanın derdinde ama bırakamıyorlar. Siz de düşmeyin.

Her yaşta zararlıdır. Spor yaparak da verebilirsin. Bir de içmek istiyorum demişsin yazık kafana.

Hiç içmediyseniz, denemek istiyorasanız ve eğer güçlü bir iradeniz var ise deneyin.
Ama yok ben beğenirsem başlarım kendimi tutamam diyorsanız hiç bulaşmayın derim.

Şahsen ben öyle yaptım 5 dal içmişimdir en fazla sonra bıraktım bir daha da içmedim.

Hiç içmediyseniz, denemek istiyorasanız ve eğer güçlü bir iradeniz var ise deneyin.
Ama yok ben beğenirsem başlarım kendimi tutamam diyorsanız hiç bulaşmayın derim.
Tadı güzel bir şey degil zaten, bağımlı olacağını sanmıyorum.

Bağımlısı değilim hocam tadımda hiç çekmiyor zaten.

Kilo vereceğini sandığın kadarın 2 katını alırsın.

Sigaraya başla, şişman halinle iyice nefessiz kalıp tıkan sonra Ciğerlerine yazık etme. Sigaranın kilo verdirdiği falan yok. İştah kapattığı da yok. İştahi olanın her türlü oluyor. Daha çok bile alırsın.

Hayatta en pişmanlık duyduğum şeylerden birisi sigaraya başlamaktı. O hataya düşme. Bataklıktan farkı yok. Ağzın sabahları çöplük gibi oluyor. Sosyal hayatını da çok etkiler ağız kokusundan dolayı. Hiç heveslenme. Cebe de zarar, kendine daha da zarar. Tertemiz ciğerlerinin tadını çıkart spor yaparak.

Pazartesi başlıyorum hocam inşAllah çok spor yapacağım.

İfadeler: WTC
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…