Sigara içmek kilo verdiriyor mu?

Bir aralar duymuştum bir süre içince veriyormuşuz falan. Çok inanmamıştım. Benden 1 yaş büyük arkadaşım elektronik sigara içiyor oda kilolu. Küçük yaşta çok tehlikeli değil mi içmek. Öyle bir şey var mı kilo falan verdirirse bir süre ben de içmek istiyorum çünkü çok kilo var bende de.

Aslında şöyle oluyor zayıflamak için kullanan bodybuilderler var mı var Serdar aktolgadan bakabilirsiniz bu konuya. İştah kapıyor ama çok büyük bir irade lazım bırakmak için ek olarak profesyonel bodyciler kür vs alarak zaten sağlıklı yaşamıyor bana kalırsa kullanılmamalı.

Bir aralar duymuştum bir süre içince veriyormuşuz falan. Çok inanmamıştım. Benden 1 yaş büyük arkadaşım elektronik sigara içiyor oda kilolu. Küçük yaşta çok tehlikeli değil mi içmek. Öyle bir şey var mı kilo falan verdirirse bir süre ben de içmek istiyorum çünkü çok kilo var bende de.

Hocam zamanında bende içtim ve bir faydasını görmedim ne kilom artı ne de azaldı onun yerine spor yapın ben 98 kgydim 1 ay boyunca evde şınav mekik çektim ve 85 kg ye ulaştım yemek konusunda da şeker çok az yiyorum bazen hiç. Eğer yemeğinde protein miktarı fazlasya tavuk pilav gibi aban yemeğe sonra spor yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı