Sigara içmeli miyim?

Onun da doğruluk payı var hocam.

E var tabii, sigara öyle hemen öldürmüyor. Bir sürü hastalığa yakalanıp acı çekmene sebep oluyor. Yaşın ilerledikçe pişman olursun, bizim öğretmenimiz sigarayı bıraktı. Daha yeni bıraktığı için öksürme falan var dedi ama zamanla geçiyormuş.

Sigarayı unutturacak diğer hocalarımın dediği gibi çekirdek veya sakız gibi şeylerle geçiştirmeye çalışın. Ayrıca sırf merakımdan soruyorum ilk içtiğinizde kaç yaşındaydınız ve nasıl başladınız?

Sigaraya başlama. Bunun sorusu mu olur? Sağlığına zararları bir şeyi kimse sana önermez. Zaten tüm bağımlılıklar böyle başlar. 1 kerede olsa içsem mi diye.

Konuyu okumadığınıza eminim. Konuya gelecek olursak, kendini zorlayabildiğin kadar zorla. İçmediğin her saniye senin için iyi.

İçsen de içmesen de öleceksin.

Bunu diyen bir akrabam su an nefes alamiyor diye solunum cihazina mahkum. Acimiyorum kendisine. Kendisi de bu mantikla hareket edip tüttürüyordu. Simdi nefes alamiyorum diye yakiniyor. Bir ölmek var, bir de sürünerek ölmek var.

Orası da doğru.
Bunu diyen bir akrabam su an nefes alamiyor diye solunum cihazina mahkum. Acimiyorum kendisine. Kendisi de bu mantikla hareket edip tüttürüyordu. Simdi nefes alamiyorum diye yakiniyor. Bir ölmek var, bir de sürünerek ölmek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…