Sigara içmeli miyim?

Yaşıt olduğumuz için samimi konuşacağım. Kanka sigarayı arkadaşlarım yüzünden içtim ve emin ol elime hiçbir şey geçmedi, ilk başta tatlı geldi hoşuma gitti kendim paket almıyordum arkadaşlardan otlanıyordum yani pek bağımlı sayılmazdım ama sonrasında alışkanlık haline getirdiğimi düşündüm ve artık bağımlı olacağımı düşünerekten kendime dur dedim ve spora başladım. Kendine bir gym buddy bul ve onunla her gün bas emin ol sigaradan daha eğlenceli, başta sıkıcı gelebilir ama sonrasında sigara gibi bağımlısı oluyorsun ben 6 aydır spora gidiyorum çok fazla bir süre değil ama acayip zevk alıyorum ve beni spora başlatan arkadaşımadan buradan tekrardan ona teşekkür ediyorum, o arkadaşım sayesinde içine gireceğim bataklıktan kurtuldum. Boş konuştuysam kusura bakmayın, spor yapın. Kilo almak istiyorsan spor sonrası yulaf ye 48 kilodan 57 kiloya çıktım.

Hocam akıl sağlığıma iyi geliyor
Kendini akıl sağlığına iyi geldiğine dair inandırdığın için iyi geliyor. Akıl sağlığına iyi gelecek daha iyi şeyler var. Sigaraya başlaması ne kadar kolaysa bırakması o kadar zordur. Bununla ilgili bir belgesel vardı. Bulursam bırakırım. Sigaradan soğursun. Ah sizin şu her derdi sigaraya bağlamanız...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı