Sigara kan tahlilinde çıkar mi?

BayGamer6210

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yarın sabahtan kan testi vermeye gideceğim ve 3 haftadır sigara kullanmıyorum. Kan tahlilinde önceki içtiklerim gözükür mü?

3 haftayı bilmem ama normalde çıkıyor

Özellikle nikotin aramazsa çok çıkmaz. Bazı değerler yüksek olacağı için doktor şüphelenir en fazla. Onun dışında bu kesin sigara içiyor diyemez. Kaldı ki 3 haftadır içmiyormuşsun. Çıkmaz gibi.

Çok teşekkür ederim hocam içim rahatladi.

Özellikle nikotin aramazsa çok çıkmaz. Bazı değerler yüksek olacağı için doktor şüphelenir en fazla. Onun dışında bu kesin sigara içiyor diyemez. Kaldı ki 3 haftadır içmiyormuşsun. Çıkmaz gibi.

Hocam peki 2 haftadır icmezsem çıkar mi hesapladım da 2 haftadır içmiyor muşum.

Son düzenleme:
Normal bi kan tahlilinde hiçbir doktor sigara içiyorsun veya içmiyorsun diyemez. Ki demesine gerek yok düzgünce sorar sana evet veya hayır dersin.

Normal bi kan tahlilinde hiçbir doktor sigara içiyorsun veya içmiyorsun diyemez. Ki demesine gerek yok düzgünce sorar sana evet veya hayır dersin.
Hocam benim bir değerde fazla çıkmıştı doktor direk sigara kullanıyor musun diye sormuştu adını unuttum şimdi hangisi olduğunu. Arkadaş zaten 2 haftadır içmiyorsa yok olmuştur bile o.

Hocam benim bir değerde fazla çıkmıştı doktor direk sigara kullanıyor musun diye sormuştu adını unuttum şimdi hangisi olduğunu. Arkadaş zaten 2 haftadır içmiyorsa yok olmuştur bile o.
Dediğin gibi tam olarak diyemez sana sorması lazım. Akciğerine bakmadığı sürece hiç bir şekilde sen kullanıyorsun diyemez. Ailenizden saklamayın içtiğinizi. İlerde onlar değil siz üzülürsünüz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı