Sigara kullanım yaşı neden düştü?

Daha fazla  
Bazı arkadaşlarım eskiden puf içtiğini falan söylüyor. Daha 7. sınıfsınız, ne pufu? Bazı arkadaşlarıma da bu illet bulaşır diye korkuyorum.

Bazı arkadaşlarım eskiden puf içtiğini falan söylüyor. Daha 7. sınıfsınız, ne pufu? Bazı arkadaşlarıma da bu illet bulaşır diye korkuyorum.

Sosyal medya ve sokaktaki ergen tipler yüzünden diye düşünüyorum. O kesime özenen çok kişi var en basitinden saç tıraşlarından anlayabilirsiniz.

Bit pazarında 1 tezgah dolusu puf satılıyor, tek neden bu. Bir de "çok havalı" olduğu için olabilir.

Buyurunuz.

Artık her yerde satılıyorlar, güya satışı yasak ama özellikle büyükşehirlerde çoğu tütüncüde satışı var. Marketten bir şey alır gibi tütüncüden e-sigara alıyorlar. Alan kişilerin yaşının küçük olması havalı olduğunu zannetmelerinden ve tadının güzel olmasından dolayı. Daha çok buhar çıkıyor ve aroması var diye alıyor. Ayrıca içmesi basit, taşıması kolay ve ailelerinin puf içtiğini öğrenmeleri sigara içtiğini öğrenmelerinden daha zor.

Aksine suçla alakalı diziler özellikle sıfır bir ağır suça bulaşan birisinin sonunun ya cezaevi ya da mezar olacağını söylüyor.

Ve o cezaevinden çıkıp intikam alacağını söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…