Okulda sigara yakalatılırsa ne olur?

• Konuyu başlatan HypeROG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 360

HypeROG

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM
Okula arkadaşa göstermek için elektronik sigara getirmiştim. Arkadaş tam içtiği anda hoca gördü, müdürün odasına götürdü. Müdür, "Şimdilik sizi affediyorum, size güveniyorum. Bir daha olursa işlem yaparım, şimdi işlem yapmıyorum." dedi. Fakat bu olay müdür yardımcısının kulağına da gitmiş. "Ne cüretle sigara içerler, onlarla da görüşeceğim!" gibisinden bir şey demiş. Bir sıkıntı olur mu, okuldan atılma vesaire? Müdür o kadar dedi, "Size bir şey yapılmayacak, size güveniyorum." diye. Bir ihtimal okuldan atılırsam veya uzaklaştırma olursa sicile işler mi?

Okula arkadaşa göstermek için elektronik sigara getirmiştim. Arkadaş tam içtiği anda hoca gördü, müdürün odasına götürdü. Müdür, "şimdilik sizi affediyorum, size güveniyorum. Bir daha olursa işlem yaparım, şimdi işlem yapmıyorum." dedi. Fakat bu olay müdür yardımcısının kulağına da gitmiş. "ne cüretle sigara içerler, onlarla da görüşeceğim!" gibisinden bir şey demiş. Bir sıkıntı olur mu, okuldan atılma vesaire? Müdür o kadar dedi, "size bir şey yapılmayacak, size güveniyorum." diye. Bir ihtimal okuldan atılırsam veya uzaklaştırma olursa sicile işler mi?

Hayır sıkıntı olmaz bir daha yapmayacağınıza ikna edin sicile geçme vs yaşanmaz zaten.

Okula arkadaşa göstermek için elektronik sigara getirmiştim. Arkadaş tam içtiği anda hoca gördü, müdürün odasına götürdü. Müdür, "Şimdilik sizi affediyorum, size güveniyorum. Bir daha olursa işlem yaparım, şimdi işlem yapmıyorum." dedi. Fakat bu olay müdür yardımcısının kulağına da gitmiş. "Ne cüretle sigara içerler, onlarla da görüşeceğim!" gibisinden bir şey demiş. Bir sıkıntı olur mu, okuldan atılma vesaire? Müdür o kadar dedi, "Size bir şey yapılmayacak, size güveniyorum." diye. Bir ihtimal okuldan atılırsam veya uzaklaştırma olursa sicile işler mi?
Okuldan atılma ve okuldan uzaklaştırma abartı. Yersen de disiplin yiyebilirsin, ama direkt müdür konuşmuş, müdür yardımcısı çağırırsa müdürün dediğini söylersin ona.

Okuldan atılmazsın uyarı,tutanak,disiplin yemen muhtemel.Her zaman hocanın insafına bağlıdır bunlar.

Okula arkadaşa göstermek için elektronik sigara getirmiştim. Arkadaş tam içtiği anda hoca gördü, müdürün odasına götürdü. Müdür, "şimdilik sizi affediyorum, size güveniyorum. Bir daha olursa işlem yaparım, şimdi işlem yapmıyorum." dedi. Fakat bu olay müdür yardımcısının kulağına da gitmiş. "ne cüretle sigara içerler, onlarla da görüşeceğim!" gibisinden bir şey demiş. Bir sıkıntı olur mu, okuldan atılma vesaire? Müdür o kadar dedi, "size bir şey yapılmayacak, size güveniyorum." diye. Bir ihtimal okuldan atılırsam veya uzaklaştırma olursa sicile işler mi?

İlk seferse uzaklaştırma veya disiplin yok hatta ilk seferde okullar yeni açıldı veya kapanmaya yakınsa uğraşmazlar bile genelde sıkıntı olmaz ben 1 sefer yakalandım kulağımı çekti derste kızdı bir de başka bir şey yok

Siciline işlenecek kadar korkuyordun neden getirdin okula? Biliyorsun yasak oldugunu orası eğitim kurumu.

Okuldan atılma ve okuldan uzaklaştırma abartı. Yersen de disiplin yiyebilirsin, ama direkt müdür konuşmuş, müdür yardımcısı çağırırsa müdürün dediğini söylersin ona.

Müdür yardımcısı kimmiş? Müdür öyle dediyse bir şey olmaz ve okuldan atılma da abartı. Bu yardımcıların egosunu kim arttırıyor bilmiyorum.

Müdür istemesse birşey olmaz ama yinede bir ikna edin derim.

Disiplin yönetmeliği gereğince tütün ürünleri gibi şeyler en fazla geçici uzaklaştırmaya sebep olur. Eğer geçmişte bir disiplin cezası almadıysanız muhtemelen ceza kınamaya düşer.

Disiplin yönetmeliğinde aynı zamanda öğrencinin pişmanlığına göre bir alt ceza verilebilir diye bir madde var. Bu durumda yapacağınız en iyi şey gururu falan kenara bırakıp müdür sizi yanınıza çağrırsa yalvar yakar özür dileyip kendinizi affettirmeniz.

Muhtemelen en fazla tutanak tutar veya kınama verir, ondan da bir şey olmaz. Kısaca rahat olabilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı