Sigara markası önerisi

Eren T.

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Sarı filtre olmasın, uzun ve ağızda bıraktığı tat güzel olsun ve en önemlisi, kaliteli olsun. Bunların dışında pek söyleyebileceğim bir şey yok, her türlüsünü deneyebilirim. Şu anda parliament midnight blue kullanıyorum.

Kendine zarar veriyorsun, içme, bırak gibisinden mesajlar almak istemiyorum. Sigaranın bana verebileceği bütün zararların farkındayım.

Slender Blue adamdır. Dark Blue ciğerlerin sigaradan iflas etmediyse çok çok ağır gelecektir.

Parliament night blue, kent drang blue, marlboro touch blue, monte carlo slender Dark blue arasından en beğendiğim buydu.

Şu anda tek denediğim sigara Parliament Midnight Blue. Yaklaşık 2 ay falan oldu. Herkes Touch Blue, Dark Blue, Camel White dene falan diyor ancak hangisini deneyeceğime karar veremiyorum. O yüzden deneyimli insanalrdan bilgi almayı çok isterim. Uzun olmasını özellikle istiyorum. @Sinyor Ezio Auditore hocam hiç Dark Blue denediniz mi? Gerçekten dediğiniz gibi mi?

Şu anda tek denediğim sigara Parliament Midnight Blue. Yaklaşık 2 ay falan oldu. Herkes Touch Blue, Dark Blue, Camel White dene falan diyor ancak hangisini deneyeceğime karar veremiyorum. O yüzden deneyimli insanalrdan bilgi almayı çok isterim. Uzun olmasını özellikle istiyorum. @Sinyor Ezio Auditore hocam hiç Dark Blue denediniz mi? Gerçekten dediğiniz gibi mi?
Denedim ama 1 paket aldım sadece, 2 seneye yakındır da sigara içerim. Ona rağmen Dark Blue çok çok fazla ağır geliyor, midemi bulandırıyor. Slender Blue iyidir.

Eğer arkadaşlarınızdan Marlboro Edge Blue kullanan varsa 1 tane deneyebilirsiniz. Bu arada, uzun versiyonu yok ve sadece slim olarak bulunuyor. Eğer slim olmasını istemiyorsanız, düz Edge olanı tercih edebilirsiniz; ancak onun da uzun versiyonu yok. Red, Touch ve Touch Blue çeşitlerine bulaşmayın çünkü onlar sarı filtrelidir. Ben Marlboro Red içiyorum ve alıştıktan sonra başka bir sigaraya geçmek zor olur. Ne ağır ne hafif, tam kıvamında. Uzun versiyonu ise Marlboro Red Long olarak geçiyor. Ama Marlboro Red sizin isteklerinizle çok uyuşmuyor gibi. Bence arkadaşınızdan bir tane deneyin. Tüm paketi çöp etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı