Cetrefilanl Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar merhaba sigarayı bırakamıyorum. İradem neredeyse sıfır. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2024
Arkadaşlar merhaba sigarayı bırakamıyorum. İradem neredeyse sıfır. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
I ifsaolmakistemem Zeptopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 7 25 Eylül 2024 #2 Cetrefilanl dedi: Arkadaşlar merhaba sigarayı bırakamıyorum. İradem neredeyse sıfır. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Aromalı sakız çiğnemek iyi gelir diye biliyorum dene istersen.
Cetrefilanl dedi: Arkadaşlar merhaba sigarayı bırakamıyorum. İradem neredeyse sıfır. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Aromalı sakız çiğnemek iyi gelir diye biliyorum dene istersen.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 25 Eylül 2024 #3 Cetrefilanl dedi: Arkadaşlar merhaba sigarayı bırakamıyorum. İradem neredeyse sıfır. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yeşilaydan destek almayı denediniz mi?
Cetrefilanl dedi: Arkadaşlar merhaba sigarayı bırakamıyorum. İradem neredeyse sıfır. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yeşilaydan destek almayı denediniz mi?
Cetrefilanl Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #4 soulsteal59 dedi: Hocam yeşilaydan destek almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim de bir tık çekiniyorum ya.
soulsteal59 dedi: Hocam yeşilaydan destek almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim de bir tık çekiniyorum ya.
N nabukhednezar Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 323 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 26 Eylül 2024 #5 Hocam bunun için destek hatları var veya hocam nikotin sakızlarıyla başlayabilirsiniz 4mg olanlar var onlarla başlıyorsunuz sonra azaltarak bitiyor.
Hocam bunun için destek hatları var veya hocam nikotin sakızlarıyla başlayabilirsiniz 4mg olanlar var onlarla başlıyorsunuz sonra azaltarak bitiyor.