Hocam eger bulursam deneyimlerimi paylaşırım.Eğer işine yararsa bana da önerebilir misin? Denemek isterim. Bende uzun süredir içiyorum ve bırakmak istiyorum.
Bence kendi fikrinizle hareket etmektense bir uzman hekimden öneri alın. Birde sayısını azaltıp birden bırakmayı deneyebilirsiniz ama iradenizi gerçekten zorlayacaktır. Tavsiyem doktor desteği almanız.Merhaba, uzun süreden beri sigara tüketiyorum ve bırakmaya çalışsam da bırakamıyorum. Snus yani nikotin bantları ile bırakmayı denemeyi düşünüyorum. Güvenilir bir site var mı alışveriş yaptığınız?
Eşim tarafından bana da söyleniyor bu ancak bir psikiyatristin bana sigara bıraktırabileceğine inanmıyorum açıkçası. Seans ücretleri de çok pahalılaştı artık. Bırakamayacağımı düşünerek boşuna para vermek istemiyorum. Fikrimin ne kadar doğru olduğunu da bilemiyorum.Bence kendi fikrinizle hareket etmektense bir uzman hekimden öneri alın. Birde sayısını azaltıp birden bırakmayı deneyebilirsiniz ama iradenizi gerçekten zorlayacaktır. Tavsiyem doktor desteği almanız.
Benim çevremdeki insanlar bir anda bırakarak bağımlılıklarından kurtuldular ama devlet hastanelerinde bunun için bir bölüm olduğunu duymuştum, hiç başvurdunuz mu?Eşim tarafından bana da söyleniyor bu ancak bir psikiyatristin bana sigara bıraktırabileceğine inanmıyorum açıkçası. Seans ücretleri de çok pahalılaştı artık. Bırakamayacağımı düşünerek boşuna para vermek istemiyorum. Fikrimin ne kadar doğru olduğunu da bilemiyorum.
Biliyorum. Sigara bıraktırma servisleri var. Babam başvurdu. İlaç verip gönderiyorlar. Takip etmiyorlar. Etkili olacağını düşünmüyorum.Benim çevremdeki insanlar bir anda bırakarak bağımlılıklarından kurtuldular ama devlet hastanelerinde bunun için bir bölüm olduğunu duymuştum, hiç başvurdunuz mu?
O zaman bilmiyorum hocam, malesef bilgim sınırlı. Hiç bağımlı olmadığım için net bir şey sunamam daha fazla...Biliyorum. Sigara bıraktırma servisleri var. Babam başvurdu. İlaç verip gönderiyorlar. Takip etmiyorlar. Etkili olacağını düşünmüyorum.
Beni bağımlılar anlar.O zaman bilmiyorum hocam, malesef bilgim sınırlı. Hiç bağımlı olmadığım için net bir şey sunamam daha fazla...
Eşim tarafından bana da söyleniyor bu ancak bir psikiyatristin bana sigara bıraktırabileceğine inanmıyorum açıkçası. Seans ücretleri de çok pahalılaştı artık. Bırakamayacağımı düşünerek boşuna para vermek istemiyorum. Fikrimin ne kadar doğru olduğunu da bilemiyorum.
Actigim konu basligi ile suanki yazdigim catisiyor olabilir acikcasi uzman birine gidip para verip sonrasinda birakamamak can sıkar.Hocam acik olmak gerekirse birakilabilecegini pek dusunmuyorum. Birakanlarin da iradesi bayağı gucludur ki birabakiliyorlar saygim sonsuz. Puff olsun vape olsun denedim fakat sigara icme istegi yine de geliyor. Amac sagliga en az zarar verecek secenegi degerlendirmek oldugunu dusunuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.