Unknowise
Decapat
Sigara zaten adama baskı yapıyo bağımlılık yapıyo ben yapsam nolur?Klişe olucak ama bunu söylemeyin? Bunu söylemenizin konu sahibine baskı yapmaktan başka bir faydası olmayacak.
Sigara zaten adama baskı yapıyo bağımlılık yapıyo ben yapsam nolur?Klişe olucak ama bunu söylemeyin? Bunu söylemenizin konu sahibine baskı yapmaktan başka bir faydası olmayacak.
Sadece kendisine değil bize de zararlı. Ben onun sigarasının dumanını çekmek zorunda mıyım kardeşim?
Sigara zaten adama baskı yapıyo bağımlılık yapıyo ben yapsam nolur?![]()
Bayağı yararlı bir adamsın dostum.Eğer senin önüne gelip, ayrıca senin elini kolunu bağlayıp yüzüne huuuuf diye duman üflüyorsa hayır değilsin. Lütfen mantıklı düşünün.
Ayrıca mucizevi bir şekilde konu sahibi monitör aracılığı ile yüzünüze doğru sigara dumanı üflemiyorsa hayır değilsin.
![]()
Kardeşim adam senden bir katkı istememiş, sigara önerisi istemiş. Sigara içmiyorsan zaten sigara öneremezsin o şekildede zarar vermezsin.Biz burada sigara önererek ona katkı sağlamıyoruz aslında, zarar veriyoruz. Ama Yeşilay önermenin en azından bir katkısı var. Bir ihtimal bırakır.
Biz burada sigara önererek ona katkı sağlamıyoruz aslında, zarar veriyoruz. Ama yeşilay önermenin en azından bir katkısı var. Bir ihtimal bırakır.
Belki sigarayı bırakmasına bir nebze vesile olabilir bu durum hocam, imkansız değil. "Bu durumdan size ne?" sorusuna cevabım ise; İslam dini ne olursa olsun, haksızlığa/kötülüğe göz yumulmamasını emreder.Hocam adam gelmiş sigara önerisi istiyor siz hadisi şerif diyorsunuz? Yahu ya adam Müslüman değilse hadi müslümansa bundan sizene? Adam sigarayı nasıl bırakırım konusu açmamış sigara önerisi konusu açmış. Sigaranın zararlarını konu sahibi çok iyi bir şekilde biliyor.
Belki sigarayı bırakmasına bir nebze vesile olabilir bu durum hocam, imkansız değil. "Bu durumdan size ne?" sorusuna cevabım ise; İslam dini ne olursa olsun, haksızlığa/kötülüğe göz yumulmamasını emreder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.