Sigara önerisi

Touch blue öneririm zararlı olduğunu biliyorum yazmışsın ancak yine de bu işi gözden geçir 9-10 aydır içiyorum geçen günlerde 2 günlüğüne bıraktım hiç de aramadım yeniden doğmuş gibiydim içmeyim içirmeyin. Ayrıca benim kendi fikrim içtiğiniz sigara güzel gelirse değiştirmeyin hepsi aynı sadece filtreleri farklı mesela night blue ile midnight veya Aqua aynılar ancak night blue içip ardından Edge falan içerseniz tadı ve yoğunluk değişir ama hepsi aynı şeyin laciverti.
=) Ben de Marlboro Double Fusion öneriyorum. Önceki mesajlarda öneren oldu mu kontrol etmedim ancak güzeldir...

Yakında sigaraya başlayacağım. Çok hafif olmasın çok ağır da olmasın. Bana uygun bir sigara var mıdır? Bu arada sigara yok şöyle zararlı diyenler boşuna demiş olur. Ne kadar zararlı olduğunu biliyorum.

Sigara iç aynen derdini götürüyor sigarayı içmeye başladığında 1 hafta sonra derdini götürmüyor aksine derdini arttırıyor bilimsel olarak kanıtı var ek olarak ömründen 15 yıl götürüyor boyun uzamasını engelliyor eğer 18'inden küçüksen hayatını bozuyor akciğerleri öldürüyor benim birçok akrabam sigara yüzünden 40'ını görmedi kanser yapıyor daha çok şey yapıyor ama gene de içmek istiyorsan iç.

Başladın mı kardeşim?

Sigara iç aynen derdini götürüyor sigarayı içmeye başladığında 1 hafta sonra derdini götürmüyor aksine derdini arttırıyor bilimsel olarak kanıtı var ek olarak ömründen 15 yıl götürüyor boyun uzamasını engelliyor eğer 18'inden küçüksen hayatını bozuyor akciğerleri öldürüyor benim birçok akrabam sigara yüzünden 40'ını görmedi kanser yapıyor daha çok şey yapıyor ama gene de içmek istiyorsan iç.
Boy uzamasını engellemiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı