İ İbrahim Urhan Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #11 Mehmet18 dedi: Alışırsınız farklı farklı sigara içmeyin parlaimenth night blue yi beğenmeyen olmaz herhalde onu için. Genişletmek için tıkla... Sigara öneri konusu gibi oldu. Okuyan arkadaşlar yanlış anlamasın, sigara zararlıdır içmeyin, özendirmiş olmayalım.
Mehmet18 dedi: Alışırsınız farklı farklı sigara içmeyin parlaimenth night blue yi beğenmeyen olmaz herhalde onu için. Genişletmek için tıkla... Sigara öneri konusu gibi oldu. Okuyan arkadaşlar yanlış anlamasın, sigara zararlıdır içmeyin, özendirmiş olmayalım.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.694 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2023 #12 İbrahim Urhan dedi: Winston Dark Blue. Genişletmek için tıkla... Pek çok marka sigara denedim. Bir tek bu güzel geldi. Aroması bana göreymiş. erendede dedi: Kısa Parliament iyidir. Genişletmek için tıkla... Ben bunun tadına bir türlü alışamadım. Aroması kötü geliyor.
İbrahim Urhan dedi: Winston Dark Blue. Genişletmek için tıkla... Pek çok marka sigara denedim. Bir tek bu güzel geldi. Aroması bana göreymiş. erendede dedi: Kısa Parliament iyidir. Genişletmek için tıkla... Ben bunun tadına bir türlü alışamadım. Aroması kötü geliyor.
erendede Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #13 Parti Şapkası dedi: Pek çok marka sigara denedim. Bir tek bu güzel geldi. Aroması bana göreymiş. Ben bunun tadına bir türlü alışamadım. Aroması kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye bayağı farkediyor. Ben de Dark Blue içemiyorum, ağır ve keskin bir tadı var.
Parti Şapkası dedi: Pek çok marka sigara denedim. Bir tek bu güzel geldi. Aroması bana göreymiş. Ben bunun tadına bir türlü alışamadım. Aroması kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye bayağı farkediyor. Ben de Dark Blue içemiyorum, ağır ve keskin bir tadı var.
İ İbrahim Urhan Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #14 Parti Şapkası dedi: Pek çok marka sigara denedim. Bir tek bu güzel geldi. Aroması bana göreymiş. Ben bunun tadına bir türlü alışamadım. Aroması kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... Kısa parliament değişik geliyor harbi. Dark blue 2 hafta içtim, 4 gündür tatsız geliyordu, kent d range blue + kent slim black içiyorum. erendede dedi: Kişiden kişiye bayağı fark ediyor. Ben de Dark Blue içemiyorum, ağır ve keskin bir tadı var. Genişletmek için tıkla... 2 hafta içtim, 4 gündür tatsız geliyordu, kent D range blue + kent Slim Black içiyorum.
Parti Şapkası dedi: Pek çok marka sigara denedim. Bir tek bu güzel geldi. Aroması bana göreymiş. Ben bunun tadına bir türlü alışamadım. Aroması kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... Kısa parliament değişik geliyor harbi. Dark blue 2 hafta içtim, 4 gündür tatsız geliyordu, kent d range blue + kent slim black içiyorum. erendede dedi: Kişiden kişiye bayağı fark ediyor. Ben de Dark Blue içemiyorum, ağır ve keskin bir tadı var. Genişletmek için tıkla... 2 hafta içtim, 4 gündür tatsız geliyordu, kent D range blue + kent Slim Black içiyorum.