Sigaranın Boy Uzatması?

Bana da mantıklı gelmedi, ama belki doğrudur bilemem. Arkadaşın da dediği gibi, boyun uzuyor; ömrün kısalıyor. [emoji17] [emoji40] [emoji88] [emoji24] [emoji24]
 
Ben hiç başlamayayım o hâlde zaten 195 boyum daha uzatsam eve sığmam.
15 yaşındayım ve 2 yıldır sigara kullanıyorum. Boyumun uzamasına her hangi bi etkisi olmadı. Boyum normal bir şekilde uzamaya devam etti. Ama bundan sonra bi etkisi olur mu bilmiyorum.
İki yıllık konuyu neden hortlatıyorsun? Ayrıca 13 yaşında sigaraya kim başlattı? :(
 
Abi babam 10 yaşında başlamış 14 yaşımda babamdan daha uzunum adam 1.70 bile değil ben 1.72'yim. Ayrıca babam sigaradan dolayı 20 bin TL'ye (?) diş yaptırmak zorunda kaldı. Mesela ben eskiden annem vb. diğerleriyle sık sık sarmaş dolaş sarılırdım ama babama hiç öyle yapamadım kokusu bile ayrı bir dert.
Amcam 12 yaşında sigara içmeye başlamıştı babamla boyu hemen hemen aynı :D sigaranın boyla alakası yok etkisi bile olduğunu düşünüyorum mutluluk hormonu salgılar bu da boy uzamasını olumlu yönde etkiler.

O dediğini aynı şekilde çikolotalarda yapmıyor mu? Ayrıca onlarında dişe olan etkisini ve obeziteye olan etkisini biliyoruz her türlü zararlı zaten. Ayrıca peder beyden duyduğuma göre markaların ayrı tadları falan varmış ilginç geldi...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı