Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 13 Ağustos 2021 #21 Joey BadaSSs dedi: Sigara içmenin faydaları var mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Bağımlısı olduktan sonra stres azaltıyor başka da yararını bilmiyorum.
Joey BadaSSs dedi: Sigara içmenin faydaları var mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Bağımlısı olduktan sonra stres azaltıyor başka da yararını bilmiyorum.
LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #22 183206 dedi: Vardır. İntiharı önleyebilir mesela. Genişletmek için tıkla... Evet. İntihara kalkışmadan direk akciğerden gidersiniz.(!)
183206 dedi: Vardır. İntiharı önleyebilir mesela. Genişletmek için tıkla... Evet. İntihara kalkışmadan direk akciğerden gidersiniz.(!)
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 920 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Eylül 2021 #23 Diyelim ki var. İçmeye devam mı edeceksiniz? Sanırım yok. Umarım kimse bu illete başlamaz.
Denizkq Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #24 Joey BadaSSs dedi: Sigara içmenin faydaları var mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Yoktur tabiiki buda sorumu yahu.
Joey BadaSSs dedi: Sigara içmenin faydaları var mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Yoktur tabiiki buda sorumu yahu.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 21 Eylül 2021 #25 Psikolojik olarak var ama onun dışında gram faydası yok.
Ps4ü Olan Çocuk Adam Femtopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #26 Evet var yaşlanmayı önlüyor çünkü yaşlanmadan öldürüyor.
Egecann Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 224 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #27 Sigara fabrikanız varsa evet
Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 21 Eylül 2021 #28 Böyle bir konumu açmıştım ben kim hortlattı mevzuyu EndoBero dedi: Diyelim ki var. İçmeye devam mı edeceksiniz? Sanırım yok. Umarım kimse bu illete başlamaz. Genişletmek için tıkla... Yalnızca merak ettim. Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar çok garip düzgünce araştırıpta cevaplasanız daha mantıklı olur bence.
Böyle bir konumu açmıştım ben kim hortlattı mevzuyu EndoBero dedi: Diyelim ki var. İçmeye devam mı edeceksiniz? Sanırım yok. Umarım kimse bu illete başlamaz. Genişletmek için tıkla... Yalnızca merak ettim. Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar çok garip düzgünce araştırıpta cevaplasanız daha mantıklı olur bence.
LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #29 Joey BadaSSs dedi: Böyle bir konumu açmıştım ben kim hortlattı mevzuyu Genişletmek için tıkla... Hocam ben ama benimde ana sayfama düştü n'apayım
Joey BadaSSs dedi: Böyle bir konumu açmıştım ben kim hortlattı mevzuyu Genişletmek için tıkla... Hocam ben ama benimde ana sayfama düştü n'apayım
C cristino rondo Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 50 Çözümler 1 23 Eylül 2021 #30 Ülseratif kolit nöbetlerini azalttığı yaygın bir bilgidir ve herhalde doğrudur. Ancak ülseratif kolit hastası mısın? Veya öyleysen bile ilaçlar yetersiz mi geliyor? Sigara kullandığına değmez.
Ülseratif kolit nöbetlerini azalttığı yaygın bir bilgidir ve herhalde doğrudur. Ancak ülseratif kolit hastası mısın? Veya öyleysen bile ilaçlar yetersiz mi geliyor? Sigara kullandığına değmez.