Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sigaraya başlamak yerine yürüyüş yapın, temiz hava alın. Rahmetli babam o kadar sigara içerdi. Maddi olarak hiçbir faydasını görmedi. COVID yüzüne yoğun bakıma yattı. Sigarayı bıraktığı için yoğun bakımdan çıkmıştı.
Bu konuyu açmanız bile aslında mantıksız, iyi veya kötü olanı siz seçeceksiniz. Ben siz olsam hiç bu kötü yola bulaşmazdım. Şu anki durumda ise uzak durmayı tercih ederim sonuçta zararın neresinden dönersek kafi.
Elbette ki son derece zararlı bunu hepimiz biliyoruz. İçmemeniz en hayırlısı olur doğrusu. Ancak tütünden aroma almak istiyorsanız ve bundan keyif alacağınızı düşünüyorsanız şayet. Tütünün tek keyifli olduğu şey esasen bir pipodur.